- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Valla bizde olsa olur da o yuzden bilemedim simdi nevoDaha yeni taşındım her şey yeni temizlenip düzeldi.Ve günlük toparlıyorum sence kirlenmiş olabilir mi:)
Elimde süpürge ile geziyorum:)Valla bizde olsa olur da o yuzden bilemedim simdi nevo
ne kadar ara canım?Kısa bir ara canım:)
benimki akşama bile kalmıyorYok ya o eski tertip duzenden eser yok ben temizliyorum oglanlar aksam gelince altini ustune ceviriyor valla
1-2 ay canım duruma göre bakacağız:)ne kadar ara canım?
benimki akşama bile kalmıyor
Ööff amma kaynatmışsınıZ ben daha bebeleri yatıramadım yatan da geri kalktı zalım küçük bebe
Yarışma konusu mutfak mı hemen çekem bi foti ama ben de olsa olsa öncesi olur sonrası öncekinden daha vahimdir evelallah
Aksam 5e kadar kresteler ya o zamana zor yetistiyorum temizligi tam ayagimi uzatip dinleneyim diyorum hooop kizilderililer gibi geliyolarne kadar ara canım?
benimki akşama bile kalmıyor
Bu yarıma hiç bana göre değil
Ne temizliği kız candamarımdan vurdunuz
Niye kiz gebetor pabic?Bu yarıma hiç bana göre değil
İlk sayfayi oku kuzuNe temizliği kız candamarımdan vurdunuz
Okudum kuzum da mesela fırın içi öncesi sonrası yapcaz ama birinci nasıl seçilecekİlk sayfayi oku kuzu
Kız benim temizlik yapacak halim mi var paçamda biri karnımda öbürüNiye kiz gebetor pabic?
Oylucz kendi aramizdaOkudum kuzum da mesela fırın içi öncesi sonrası yapcaz ama birinci nasıl seçilecek
Siz bana ozelden attiktan sonra ben anket bolumunde her kategori icin ayri-ayri konu acip oylamayi baslaticamOkudum kuzum da mesela fırın içi öncesi sonrası yapcaz ama birinci nasıl seçilecek
Kiz kiyamam sen de oylarsin tamamKız benim temizlik yapacak halim mi var paçamda biri karnımda öbürü
Hangi anket bölümü:)Siz bana ozelden attiktan sonra ben anket bolumunde her kategori icin ayri-ayri konu acip oylamayi baslaticamlinkini de ilk sayfaya koyucam