- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.241
evet o çok zor.bende boş çalıştırdım bi süre kapaklı borcamda pişirdim yemeğimi o derece rahatsız oldum yani.
migicim camı temizliyor ama içini çok zor.
ilk yarışma karmakarışık.:)bişey soru cam yaşları kaç ve isteyerek mi oldu
Bende de vardı bir tane morarip bayılan o şimdi kaç yaşında :/
Aslında olurdu iyi fikir amaBirTutamMutluluk20 bence bunu değerlendirelim :))
Ama birde şöyle bişey var başka kategorilerde salon banyo veya yatak odası gibi herşey aynı şeyi uygun gormeeyebilir :))
Acaba pervaneleri n içine kadar mı gitti deterjan fanlara falan
onu da düşündüm de takamazsam diye vazgeçtim :) yan telleri çıksa aslında çok kolay olacaktı işim.evet o çok zor.
çivisini çöküp öle temizliyorum.
Fırını silen bir daha yakmaz heraldeilk yarışma karmakarışık.:)
ikinci mutfak azerin belirleyebilir:)
büyük itimalle firin olacak gibi geliyor.
ben banyo kategoriyi bekliyorum:)
Bende geçen temizlemistim fırınım da yeni gitmesin fanlara diye bayağı uğraştım :/valla gitmiş olabilir, sprey olduğundan deterjana boğdum resmen fırını
onu da düşündüm de takamazsam diye vazgeçtim :) yan telleri çıksa aslında çok kolay olacaktı işim.
firinda önde...Fırını silen bir daha yakmaz heralde
Neden çok mu kötü yoksafirinda önde...
kesin herkes firin önde diye firini yüklerler hahaha:)
ben firini seçmem firin çikarsa :) izlemeye alirim
evet kötü ve çok zor geliyor temizlemesi çok zahmetliNeden çok mu kötü yoksazor mu geliyor
evet kötü ve çok zor geliyor temizlemesi çok zahmetliNeden çok mu kötü yoksazor mu geliyor
Bahane ile tertemiz olur kızevet kötü ve çok zor geliyor temizlemesi çok zahmetli
Anaa banlanmisanacigim biraz uzak kalmak zorundaydim ifsadan oturu
Amac eglenmek caninYeni katildim sayfaya yarismalarin amaci veya bi kazancimi var anliaymadim veya puanlarin?
Gel gel oylarin aldi basini gittiAnniiiiiii bildirim gitmiiişşş
Abla ozel degilse navlenin niye teli yokbak sen tek merak etmişin
beniakşam misafirliğe gidildi
tabi tl kızımda hep yani aldım telefonu elime
Torun evlattan tatlidir derlerbenım annemde cok yorgun ya nickinizi görünce burnumun direği sızladı
Hergün bana gidip geliyor geçen gün makine boşaltırken telefonda teyzeme dert yanarken duydum. Yahu insan bazen keşke ehliyet almasamıydım demiyor değil dedi
Ama bu sıpayı görmeye değer de dedi
Sizce sevdi mi yerdi mi karar veremedim tam@yorgun anneanne
Cok sevinirimEnteresan bi yarisma olmus
Hayirli olsun canim, haftada bir dip kose kesin temizlerim katilcam mutlaka
Tesekkur ederim canimKizlar beni cagirmissiniz temizlik uzmani olarak geldim, yarisma galiba ilk sayfada resimlere mi oy kullancam , yarisma oldu bitti mi hepside farkli seyleri temizlemis , sadece fikir neden herkes ayni yeri temizlemiyo , mesala firin herkes temizlesin karsilastiralim ,
Katilmazsan kuserimSu 2 nurnara bi türlü birinciliği kimseye kaptırmadı sanırım bı daha ki mutfak yarışmada herkes fırını secerben sadece izlemeye Alicam
Olsun sen de digerlerinden secseydin canimHiçbirini seçemedim. Mutfak tezgahının üzerinde birşey varsa gözüme kirli gibi gözüküyor.
Amway bildigim kadariyla organik arkadas da onu kullanmis zatenvalla fırın dışındakilerin bizim evlerden hiç farkı yok, hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz zaten. fırın/tost makinesi/ çay makinesi temizleyenleri tebrik ederim.
sadece şunu sorucam; ben fırını temizleyince o yağ çözücünün kokusu gitmiyor resmen, organik kokusuz bişi var mı önerebileceğiniz?
kategori firin ise katılmamAnaa banlanmis
Amac eglenmek caninkazanc duzenli evler
Gel gel oylarin aldi basini gitti
Abla ozel degilse navlenin niye teli yok
Torun evlattan tatlidir derler
Cok sevinirim
Tesekkur ederim canimguzel fikir ama katilim az olur sanki herkesin firini kirli olmaya bilir ya da aybi oranda kirli olmaz
Katilmazsan kuserimben mutfaktan bi foto cektim dun firini dover
Olsun sen de digerlerinden secseydin canim
Amway bildigim kadariyla organik arkadas da onu kullanmis zaten
Nasilsin kanka
Günaydın
Hiçbiyere gitmemişAnaa banlanmis
Amac eglenmek caninkazanc duzenli evler
Gel gel oylarin aldi basini gitti
Abla ozel degilse navlenin niye teli yok
Torun evlattan tatlidir derler
Cok sevinirim
Tesekkur ederim canimguzel fikir ama katilim az olur sanki herkesin firini kirli olmaya bilir ya da aybi oranda kirli olmaz
Katilmazsan kuserimben mutfaktan bi foto cektim dun firini dover
Olsun sen de digerlerinden secseydin canim
Amway bildigim kadariyla organik arkadas da onu kullanmis zaten
Yok biz yine eski usul devam herkes istedigi yeri temizlesinkategori firin ise katılmam
Nasil gitmemis kiz kac oy almişsinHiçbiyere gitmemiş
Az almışımNasil gitmemis kiz kac oy almişsin
zebra firindan dersini aldi.Nasil gitmemis kiz kac oy almişsin