Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27

Herkesin tüm eşyaları olmayabilir. Tost makinesi, çaycı vs. Mesela benin bulaşık makinem yok. Mutfak fayansi silelim desek yeri beton olan ne yapsın?

Hayırli olsun.
Şu an mutfağa girsem öncesi fotoğrafını bir güzel çekerimama sonrası yok olmaz,olamaz bu ara.
Sabah temizlik bağımlılarını mı çağırsam dedim hatta,pis değil,bulaşıkta yok ama aşıri dağınık şu an.
Oğlum hasta bu ara hiç bakamadım eve.
Herkese bol şans,oyumu henüz vermedim şimdi tekrar bakıp vereceğim.
Bu arada bu kadar kimyasal kullanmayın derim,daha temiz içerikli birşeyler yada doğal sirke,karbonat vb ürünler kullanın. Hele camaşır suyu ve mutfak ikisi bir arada olmamalı bence.

Ben odama girince herseyi aşagi atarim cekmeceleri hemen bosaltirim. Hemen katlar fazlaliklarida kaldiririm hurca.
Birdaha fazlalik cikmaz dolablarim tikis tikis olmadiği icin kolay duzenleniyor. Hep fazlaliklardan geliyor ne geliyorsa :)
Ama yemek yapilan yerler ve araclar hep pisleniyor mecbur. Firin ocak arkasi filan surekli hergun temizlenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…