- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.201
ozledogini dusungum bir arkadasin oldugunu dusunuyorum brn canli canli capcanli anneyimnaXEttim valla ama yanlış derim pot kırarım diye çekindim azcik
aynen bende gunduz uyutuyorum sonra boyle ugrasiyorumbenim küçüğü n okul olmadığı için öğleye kadar uyuyor sonrada gece uğraşıyorum böyle
evettt:)Nick mi değiştin sen
Madem benim özlediğimi dusunuyosun peki sen hiç özlemedin mi de yazmadinozledogini dusungum bir arkadasin oldugunu dusunuyorum brn canli canli capcanli anneyimnaX
kuzu bira uzak durdum ozel sebeblerden dolayi hem sizin ivin hrm kendim icin herkes bana cok kizmis kirilmisMadem benim özlediğimi dusunuyosun peki sen hiç özlemedin mi de yazmadin
Ben seni yeni sandım :))evettt:)
anacigim biraz uzak kalmak zorundaydim ifsadan oturuBen seni yeni sandım :))
Anladım canım hayırlısı olsun :))anacigim biraz uzak kalmak zorundaydim ifsadan oturu
Yok canim kendi aramızda yarışıyoruzYeni katildim sayfaya yarismalarin amaci veya bi kazancimi var anliaymadim veya puanlarin?
Anniiiiiii bildirim gitmiiişşş
bak sen tek merak etmişin
benım annemde cok yorgun ya nickinizi görünce burnumun direği sızladıBebe benı bu akşam resmen donunda salladı yahuancak bayıldı. Ağladı morardı ama bayılabıldı nıhayet. Beşiğine yatırırken hala dudak büyüp iç çekiyordu bundan iki tane daha gelcek napcam ben yaa
Hatunlar hala burda ımmm tencerenin altını kalıp sabun rendesiyle mi ovdum yoksa cifle mi diye hava atıyor banafırını yakan var hey yavrum hey
kesin sevmiştibenım annemde cok yorgun ya nickinizi görünce burnumun direği sızladı
Hergün bana gidip geliyor geçen gün makine boşaltırken telefonda teyzeme dert yanarken duydum. Yahu insan bazen keşke ehliyet almasamıydım demiyor değil dedi
Ama bu sıpayı görmeye değer de dedi
Sizce sevdi mi yerdi mi karar veremedim tamyorgun anneanne