- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.221
yok daha bitmedi 2 oy hakkın var bi arda hoş geldin fikrin güzelKizlar beni cagirmissiniz temizlik uzmani olarak geldim, yarisma galiba ilk sayfada resimlere mi oy kullancam , yarisma oldu bitti mi hepside farkli seyleri temizlemis , sadece fikir neden herkes ayni yeri temizlemiyo , mesala firin herkes temizlesin karsilastiralim ,
Kizlar beni cagirmissiniz temizlik uzmani olarak geldim, yarisma galiba ilk sayfada resimlere mi oy kullancam , yarisma oldu bitti mi hepside farkli seyleri temizlemis , sadece fikir neden herkes ayni yeri temizlemiyo , mesala firin herkes temizlesin karsilastiralim ,
Kulandim oyumuyok daha bitmedi 2 oy hakkın var bi arda hoş geldin fikrin güzel
Evet nicklerin gizlenmesi guzel olmus , ben de oyumu zahmetli bulduguma verdim . Evet herkesin yaptigi ayni olsa daha iyi olur diye dusundum .Evet ortak bir obje yahut bölge temizlense de onları kıyaslasak. Ben oy verirken en zahmetli bulduğum şeyleri göz önüne aldım meselâ.
Yalnız nicklerin gizli olması çok iyi olmuş, torpil morpil olmaz en azından
Ben azerin diyorumİste herkes aileden gorur azerin der diye dedim
İfşa edilecek anamm nick gizlemesi daha iyi ...:) Hangisini beğenirse ona ver :)Evet nicklerin gizlenmesi guzel olmus , ben de oyumu zahmetli bulduguma verdim . Evet herkesin yaptigi ayni olsa daha iyi olur diye dusundum .
Haftaya kesin herkes fırın temizlenecekKizlar beni cagirmissiniz temizlik uzmani olarak geldim, yarisma galiba ilk sayfada resimlere mi oy kullancam , yarisma oldu bitti mi hepside farkli seyleri temizlemis , sadece fikir neden herkes ayni yeri temizlemiyo , mesala firin herkes temizlesin karsilastiralim ,
Dün aklımdan gectin yoğunum demistin ya yemek topiginde o yüzden etiket etmedimEnteresan bi yarisma olmus
Hayirli olsun canim, haftada bir dip kose kesin temizlerim katilcam mutlaka
sende yap senin mutfagini göreyim :)Hiçbirini seçemedim. Mutfak tezgahının üzerinde birşey varsa gözüme kirli gibi gözüküyor.
Şahsen ben birde karbanotli su ile silip sonra biraz çalıştırıyor um boşvalla fırın dışındakilerin bizim evlerden hiç farkı yok, hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz zaten. fırın/tost makinesi/ çay makinesi temizleyenleri tebrik ederim.
sadece şunu sorucam; ben fırını temizleyince o yağ çözücünün kokusu gitmiyor resmen, organik kokusuz bişi var mı önerebileceğiniz?
karbonat limon ile temizlediği duymuşum.valla fırın dışındakilerin bizim evlerden hiç farkı yok, hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz zaten. fırın/tost makinesi/ çay makinesi temizleyenleri tebrik ederim.
sadece şunu sorucam; ben fırını temizleyince o yağ çözücünün kokusu gitmiyor resmen, organik kokusuz bişi var mı önerebileceğiniz?
bende boş çalıştırdım bi süre kapaklı borcamda pişirdim yemeğimi o derece rahatsız oldum yani.Şahsen ben birde karbanotli su ile silip sonra biraz çalıştırıyor um boş
migicim camı temizliyor ama içini çok zor.karbonat limon ile temizlediği duymuşum.
bişey soru cam yaşları kaç ve isteyerek mi olduBebe benı bu akşam resmen donunda salladı yahuancak bayıldı. Ağladı morardı ama bayılabıldı nıhayet. Beşiğine yatırırken hala dudak büyüp iç çekiyordu bundan iki tane daha gelcek napcam ben yaa
Hatunlar hala burda ımmm tencerenin altını kalıp sabun rendesiyle mi ovdum yoksa cifle mi diye hava atıyor banafırını yakan var hey yavrum hey
Aslında olurdu iyi fikir amaKizlar beni cagirmissiniz temizlik uzmani olarak geldim, yarisma galiba ilk sayfada resimlere mi oy kullancam , yarisma oldu bitti mi hepside farkli seyleri temizlemis , sadece fikir neden herkes ayni yeri temizlemiyo , mesala firin herkes temizlesin karsilastiralim ,
Acaba pervaneleri n içine kadar mı gitti deterjan fanlara falanbende boş çalıştırdım bi süre kapaklı borcamda pişirdim yemeğimi o derece rahatsız oldum yani.
migicim camı temizliyor ama içini çok zor.