- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.261
Allah Allah o ka temiz once sonrasiyla birinci mi olacadunAz almışım
O da o kadar temiz olmasaymis mademzebra firindan dersini aldi.
önce fısfıslamiş. temizlerken çekilmiş .. öle olmasaydi 2 nurmaraya fark atardi.O da o kadar temiz olmasaymis madem
Benim oylarim seninkinden kat kat az simdi ben pasakli miyimben biliyordum birinci olamayacagineredeyse kimse beğenmedi
Sen fisfissiz fotosunu gorseydin 0 fark vardiönce fısfıslamiş. temizlerken çekilmiş .. öle olmasaydi 2 nurmaraya fark atardi.
11 nurmaranin mutfafi sık sık temizlediği için pasaklı görünmüyorBenim oylarim seninkinden kat kat az simdi ben pasakli miyimherkes farkli seylere oy veriyor bence.mesela 11.numaranin mutfaginin oncesi cok temiz o yuzden az oy aldi
Aramizda kalsin 11 numaranin kucuk bebeleri yok ondan11 nurmaranin mutfafi sık sık temizlediği için pasaklı görünmüyor
benimkine bak karman çorman
Buzdolabini silen kisi sirkeyle silmis.herkes zehirle temizlik yapmış. Oy vermiyorum.
Sirkeli su kullanan da var amaherkes zehirle temizlik yapmış. Oy vermiyorum.
Kime oy verin zalımın gızı inşalla bana vermişindirKizlar beni cagirmissiniz temizlik uzmani olarak geldim, yarisma galiba ilk sayfada resimlere mi oy kullancam , yarisma oldu bitti mi hepside farkli seyleri temizlemis , sadece fikir neden herkes ayni yeri temizlemiyo , mesala firin herkes temizlesin karsilastiralim ,
iyi diyelim iyi olsun yolculuğa hazırlanıyorum Manisa da cenaze varNasilsin kanka
Günaydın canım nasilsjn :))Günaydın miniğim♥
Başiniz sagolsun canim.. Rabbim mekanini cennet eylesiniyi diyelim iyi olsun yolculuğa hazırlanıyorum Manisa da cenaze var
Günaydın canım nasilsjn :))
İyiyim canım, sen nasılsın?:)iyi diyelim iyi olsun yolculuğa hazırlanıyorum Manisa da cenaze var
Günaydın canım nasilsjn :))
Nasilim amaÇok teşekkür ederim