Temizlik takıntısı ve tahammülsüzlük bitirdi beni

bu kafadayken neden çocuk yaptın ki?
sana bi olay anlatayım genelde söz dinleyen bi kızım var
ama geçen gün evdeki bütün koltuklara pastel boya ve keçeli kalemle desenler çizmiş ve kendince koltuklarımızı süslemiş. Asla çıkacak boyalar değiller o kumaşlardan.
anne güzel olmuş mu dedi
ben de ona kocaman sarıldım (ve kalemlerin hepsini kaldırdım kuru boya çıkardım onun yerine tabi)
kısacası senin işin çok zor. çünkü böyle bir durumda sanırım çıldırırsın

Şımarık cocuk terimi bende sevmiyorum

Kınadığınız her şey başınıza tek tek gelecektir emin olun

Keşke üremek için bu kadar acele etmeseymissin. Senin ergenliğin bitmemiş ki. Empati yapmayı öğrenmemissin daha. İnsan sarrafi olana kadar insan olsaydın keşke. O zaman herkes sana kapisini açardı. Ben senin gibi tipleri asla eve almam çünkü seninle geçireceğim birkaç saat için günlerimi harcayamam. Benim zamanım ve hayatım değerli.

Hahaha sadece bunu yapmam mi dedik, şöyle bir ucundan düşünmek bile yetiyor bana başıma gelmesi için

24 yaşında insan sarrafıymış peh peh

Aile düzeni ve yaşam tarzı hakkında konuştuğumu da nereden çıkardınız. Kendinizce bi şeyler uydurmak yerine ne demek istediğime odaklansanız daha iyi olur.

Çok haklı bir yorum. Belki de bulunduğum dönemden ötürü tahammül seviyem iyice düştü. Ama oldum olası rahat ebeveyni hep yargılardım içten içe. Elbette çocuktur put gibi durmasını beklemiyorum fakat. Belli bir yerden sonra ailesini suçlu buluyorum. Şahsen gittiğim yeri berbat edip çocuğuma bir dur demiceksem ev sahibin de pişman edeceksem gitmem misafirliğe. Bu yüzden uzak kalıyorum böyle insanlardan.

Aile düzeni ve yaşam tarzı hakkında konuştuğumu da nereden çıkardınız. Kendinizce bi şeyler uydurmak yerine ne demek istediğime odaklansanız daha iyi olur.

Konu sahibi çok bilgisizsin. Hayata dair tecrübelerin yok. Lütfen burada sana verilen tavsiyelere uy bir terapist ile görüş. Misafirin evine geldiğinde kapılarına dokunmasını dert etmen normal değil maalesef.

Sen kendin yazmışsın, analara müdahale ediyorum gittiğim evlerde diye. Sen o çocukları bir iki saat görüyorsundur. Normal zamanda evlerinin düzeni, halleri nasıl bilemezsin. Bilmediğin konuda da yorum yapamazsın. Çünkü bilmiyorsun.

Bir terapiste gorunmelisiniz bence, burdan bakinca bana OKB tarzi bir probleminiz var gibi geldi
Tanınız için psikiyatrist olmanız ve benim de size tedavi olmaya gelmem gerekir diye düşünürsek susmanız lazım

Bu biraz rahatlattı teşekkür ederim

Bu biraz rahatlattı teşekkür ederim

Bence degismelisin yanliz kalırsın böyle gidersen benim arkadaşım olsan seninle görüşmek istemem otursun temiz evinde tek başına derim. Camları yalayan çocuklu arkadaşlarimla cok mutluyum. Ne var ki yani bi süpürge bi vileda tamam. Diğer türlü hayat bana göre değil. Hayat paylaştıkça güzel bide siz hic mi çocuk olmadınız yaniii istenmediğinizi bir düşünün

Böyle biri olmak çok isterdim. Malesef olamadığım için burdayım

Psikolojik sıkıntınız var gbi geldi normal degil okb var bnce.

Böyle biri olmak çok isterdim. Malesef olamadığım için burdayım
Olamadığınız için tavsiye istediğiniz yerde insanları tersliyorsunuz ama. O nasıl olacak? Bunun yeri burası değil ama, ben tanı koyamam psikiyatrist değilim ama psikolog olarak tavsiye ederim; uzman desteği alın. Kendiniz için bunca sene almadınız çocuğunuz için alın bari

İki sohbetten sonra sizi de böyle kimse çekmez istemez. Sonra çocuğumun canı sıkılıyor arkadaş arıyor görüşelim edelim olayına girmeye çalışırsınız.
Bunun olması beni de düşündürmüyo değil

Şu söylediğinizden çıkarmış olabilirler mi acaba?
Böyle büyütmemelisiniz şöyle konuşmalı şöyle tepki vermelisiniz diye ailelerini darlıyorum.
Şöyle büyütmemelisiniz tarzı sözleriniz aile düzeni hakkında konuşmak oluyor. İnsanlar kafalarından uydurmuyor.

Tanınız için psikiyatrist olmanız ve benim de size tedavi olmaya gelmem gerekir diye düşünürsek susmanız lazım

Susmayı sizin öğrenmeniz lazım. Maşallah herkesi sürekli eleştiriyosunuz ama kendiniz eleştirilince hemen atarlanmışsınız. Bu site sizin çevrenizdeki insanlara benzemez. bu atarlarınızı, kibrinizi, üstten konuşmalarınızı burda kimse çekmez. linç yer arkanıza bakmadan kaçarsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…