Merhaba.
24 yaşımda 2 senelik evli 5 aylık hamile bir bayanım. Lisans sosyal hizmet mezunu insan sarrafı biriyim.
Evliliğimin ilk yılı her gün misafir ağırlamakla misafirliğe gitmekle geçti. Bekarken de sürekli misafir ağırlardık fakat kimseye gitmezdim. Kimseye razı olmaz kimseyi beğenmez mükemmeliyetçi biriyim. Başkasının hizmetine, konuşmasına, düşünce tarzına, çocuklarına bakıyorum ve kınamadan edemiyorum. Şimdiyse hamileyim ve korkuyorum çocuğumun onlar gibi olmasından. Hele şımarık yaramaz çocuklara asla tahammül edemiyorum. Böyle büyütmemelisiniz şöyle konuşmalı şöyle tepki vermelisiniz diye ailelerini darlıyorum. S"eni görecez" diyorlar. Hele misafire hiç tahammül edemiyorum evim kirlenecek kapılara elleyecekler çocuklu hiç istemiyorum. Kafa yapım uyuşmuyor kimseyle bu yüzden de uzak duruyorum herkesten. Nasıl yenebilirim nasıl geçer bilmiyorum. Aslında insanlarla iç içe olmak istiyorum ama asla olmuyo iki sohbetten sonra başıma ağrılar giriyor. Ne yapmalıyım??
Herkes insan sarrafı zaten.kimse ben anlamam demez ki24 yaşında insan sarrafıymış peh peh
5 aylık hamileymiş,yakında diski sarrafligi demeye başlarİnsan sarrafı mı ?
Ama çocuklarla şöyle adam akıllı tanışmamış bebeklikten itibaren.İnsan sarrafı mı ?
Herkesin hayatının belli dönemlerinde pişkinleştiği, kınadığı, laf ettiği şeyler ve hayat tarzları oluyor.bir dönem evliliği ve çoluklu çocuklu hayatı yermeyen, o tarz yaşayan kişileri küçümsemeyen yoktur heralde.herşeyin en iyisini biz biliyoruz, herkese tepeden bakıyoruz.zaman zaman, yıllar geçtikçe bütün düşünceler tepetaklak oluyor neredeyse.o yüzden kendinizi suçlamanıza gerek yok bence.gayet doğal süreçler.20 yaşındayken dünyayı gezeceğim, her ay başka erkekle günümü gün edeceğim diyorken,10 sene sonra evli ve 2 çocuklu bulabiliyoruz kendimizi.bu işler böyle.bugün böyle diyorsunuz, yarın çocuklu kişilere laf söyleyenlere söveceksiniz.hayat böyle birşey. O dönem öyle düşünmeniz gerekiyordu, bu zaman böyle.her yaş kendi hayat tarzını ve düşüncelerini beraberinde getirir. Normal şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?