- 28 Ağustos 2024
- 195
- -60
- 11
- 25
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Aaa öylemi hiç bu açıdan düşünmedimBende öyleyim ama düşünmek istemediğim sorunları ötelemek için bunu yaptığımı fark ediyorum
Offff allahım azıcık bana da versen şu histen. Ama az
Yakın zaman değil her daim maşallah sıkıntı travma ama nasıl yenebilirm acaba yaYakın zamanda bi travma, üzüntü yaşadıysanız belki temizlik yaparak bastırmaya çalışıyorsunuzdur. Bi süreç değil de devamlılık yani takıntı olarak kalırsa destek almanız iyi olur.
Sinir isimli konu sizindi değil mi hatta bende yorum yapmıştım.Aaa öylemi hiç bu açıdan düşünmedim
Aslında gerçekten onu öğrendikten sonra başladı bu sıkıntı haklısınız ama bu nasıl yenerim ya beni o kadar yıpratıyorkiSinir isimli konu sizindi değil mi hatta bende yorum yapmıştım.
Eşinizin 13 yıldır madde kullandığını ogrenmissiniz büyük ihtimalle bu yüzden kendinizi temizlige vermek istiyorsunuz kendi elinizde olmadan kafanızdan atmak dağıtmak istiyorsunuz düşüncelerinizi.
Ondan az istedim ya zatenay yok vermesin çok kötü düşünsene kaynana gibi kalk temizlik yap sürekli diyor sana beynin
Peki sizce temizliği yapmakmı gerekiyor beynimi susturup yoksa yapınca üstüne dahamı çok artıyorBende öyleyim ama düşünmek istemediğim sorunları ötelemek için bunu yaptığımı fark ediyorum
O ses konuşmaya başladığı an al çocuğun çantasını dışarı kaç. İleri boyuta gelirse takıntı haline gelmeden bir uzmandan da destek al.Merhaba arkadaşlar son zamanlarda temizlik takıntım oldu deli gibi temizlik yapmak istiyorum beynimin içinde ses susmuyor kalk temizle en ince ayrıntısına kadar diyor ama oğlumdan dolayı onu ihmal ederim diye yapamıyorum haliyle kafamda ki seslerde susmuyor rutin temizlikleri yapıyorum ama ev sanki temizlenmemiş hala kirliymiş gibi hissediyorum nasıl yenerim acaba ya beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi
Sabırsızlıkla yazı bekliyorum onun için maalesef şuan çıkarsam anında hasta oluyorO ses konuşmaya başladığı an al çocuğun çantasını dışarı kaç. İleri boyuta gelirse takıntı haline gelmeden bir uzmandan da destek al.
Kaç aylık bebeğin ?Sabırsızlıkla yazı bekliyorum onun için maalesef şuan çıkarsam anında hasta oluyor
28 aylıkKaç aylık bebeğin ?
Sen çocuğu yavaş yavaş soğuk havada da dışarı çıkarmaya mikroba hastalığa alıştır ki okul dönemi zorlanma.28 aylık
Hiç çıkmıyor mu çocuk üstünü kalın giydirip yarım saat olsada çıkarın.Sabırsızlıkla yazı bekliyorum onun için maalesef şuan çıkarsam anında hasta oluyor
beynimin içinde ses susmuyor
kafamda ki seslerde susmuyor
Ciddi ciddi ses mi duyuyorsunuz mübalağa mı ediyorsunuz?beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi
Gitimde ilacı kullanamıyorum ya istifa ediyorum tüm günCiddi ciddi ses mi duyuyorsunuz mübalağa mı ediyorsunuz?
Neyi bekliyorsunuz psikiyatra gitmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?