- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
- Konu Sahibi ceycey0406
neyse yardımlarınıza teşekkürler bayanlar en iyisi ben uyuyayım artık yarın işler bekler beni he he.Herkese iyi geceler diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo çok iyiymiş evin hanımı çalışsa da çalışmasa da evinin hizmetçisidir bir anlamda.örneğin ben,hem evde hem işte çalışıyorum. Bir yandan çocuk.değişmez!!ankaranın dışında villa tipi evler var 280 bine falan 6 artı bir kocamanda bahçesi var evlerin site gibi
yok almaz kadın bahçeli vılla dedıysem öle pahalı bir sey değil daıre fiyatına var burda
pardon da eşiniz bahçeli villa almayı düşünüyorsa bir zahmet size bir,yardımcı tutmayı da akıl etsin.işin kötüsü eşim daha büyük bahçeli villa tarzı bir ev almak istiyor.Öyle evim olsa bir aya yorgunluktan gömerler beni herhalde yandım ben yandım
ev büyük oluna temizle dur işte..ev sana hizmet etmiyor sen eve hizmet ediyorsun..küçük bir ev al..selam ev hanımıyım bir de 4 yaşında kızım var.Evim oldukça geniş 4 oda bir salon 2 banyo iki balkon hergün temizlik yapmaya çalışsam da yine de temiz olmuyor ev işine kızla oynamaya kitap okumaya parka götürmeye ardından yemek yapmaya yetişemiyorum bu da beni strese sokuyor ne yapmam lazım sizce cevaplar için şimdiden teşekkürler
kadını değiştir o zaman. 2 gün üst üste almaktansa ayda 1 gün alman daha mantıklı. ben evlendiğimden beri alamamıştım 2 hafta önce ilk defa aldım ve mükemmel yaptı herşeyi. 1 günde cam kapı avize her yeri sildi, süpürme yerleri silme toz alma, mutfak dolaplarını üstten silme falan. bundan sonra 2-3 haftada bir alıcam.kadın 2 ayda bir alıyorum 2 gün üst üste ama istedığım gibi yapmıyorlar ben de söyleyemiyorum olmamış diye
neresi orası biz de alalımyok almaz kadın bahçeli vılla dedıysem öle pahalı bir sey değil daıre fiyatına var burda