Sigara yi bırakın :)))
Hem temizlik yapmaktan kurtulursunuz
Hem cebinizde ciddi bi para kalmış olur :)
Hemde kış günü cam açık kalıp hasta olmazsiniz
En güzeli sigarayı bırakın
Hem sağlığınızı kazanın
Hem sigaraya giden para cebinizde kalsın
Hem eviniz az tozlansın
Çok güzel bir fikir ama ha deyince bırakılmıyor meret :)
Yok öyle hali dan değil bildiginiz kapkara kir pislik bu bir günde oluyor hemde kafayı yiyecegimevdeki tozların bir kısmı halılardan olabilir
yeni evli isen halılar yeni ise dedim
Çocuk olmadan yapmak lazım ama yazın da mı cam acmayacagiz soruma çözüm istiyorum benALO 171'i arayın, sigarayı bırakmak istiyorum deyin.
Size bağımlılık testi yapıyorlar, sonuca göre bırakma planı yapıyorlar veya sizin için sigara bırakma polikliniğinden randevu alıyorlar. Doktor gerekli görürse ilaç veriyor, böylece bu bağımlılıktan kurtuluyorsunuz
Yok öyle hali dan değil bildiginiz kapkara kir pislik bu bir günde oluyor hemde kafayı yiyecegim
Çocuk olmadan yapmak lazım ama yazın da mı cam acmayacagiz soruma çözüm istiyorum ben
Birakamiyorsan azalt ve evin içinde sigara içmeyin çok pis kokuyor bide cikmaz o sinen koku offfff cok kotu mutfakta balkon falan yokmu orda için yada başka bir oda sigara odası gibi olsun heryeri temizlemektense bir oda temizlemek daha kolay
Arkadaslar sorun sigara değil konumda da yazıyor zaten cami açmasak bile ev inanılmaz çabuk toxlaniyor kapıdan mi giriyor bacadan mi anlamadim zaten kiş cami açmak bile havalandırip kapatiyoruz ama yine toz yine pislikSigarayı bırakın, o parayla da temizlikçi tutun :) Nasıl fikir ama?
Evet eşyalar sigara kokuyor perdelerimde kahverengiye döndü ama sorun bu değil sigara içmeyen insanlarda evi havalandiriyor ben sizden temizlikle ilgili öneri istiyorum sizin eviniz kac günde bir tozlaniyor diyorum sorun sigara değil hiç mi cam acilmicak bu evdeeeToz camdan giriyor..
Camı kapayın..
İlla iceceksen geç davlumbazın dıbınde iç..
esyaların hep sıgara kokuyordur senin şimdi..
Benim ev 2gun de tozlanır..ama ben 3. Gunu silerim anca..Evet eşyalar sigara kokuyor perdelerimde kahverengiye döndü ama sorun bu değil sigara içmeyen insanlarda evi havalandiriyor ben sizden temizlikle ilgili öneri istiyorum sizin eviniz kac günde bir tozlaniyor diyorum sorun sigara değil hiç mi cam acilmicak bu evdeee
Evde balkon yok sigara içmesek bile ev çok küçük çok havasız kalıyor bir odası karanlık zaten mutfakta araya bakıyor orası havasız sorum ve sorunum sigara değil ay deliricemiyi de o zaman o havayı soluyorsunuz da
egzoz olabilir yani
pencereyi kapatın
sigarayı balkonda için
hem az içersiniz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?