• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik sorunsalı. .

Benim evimde cadde üzeri ve ben prontoyla toz alıp kapı ve yerleri siliyorum biraz daha geç tozlanıyor normal yüzey temizleyicilerine göre. Hatta şu sprey prontoların daha etkili olduğunu duydum. Koku için evde çubuklu oda kokusu bulundurun ve sık sık halı çarşaf örtü vb gibi şeyleri silkeleyin toza faydası olur. Ayrıca perdelerde çok toz tutar temizlikten sonra onlar yere iner onları da sık yıkayın derim

Benim ev 2gun de tozlanır..

Cadde ustu değil..camlar kapalı..

Esyaların rengi mı acaba çok toz gösteren bı renk

Eşyalar dan ziyade yerler çok fena bildiğin kara kara topak topak toz her allahın günü hemde çamaşır suyuyla siliyorum sirkeyle siliyorum yüzey temizliyicide denedim yok ertesi gün yine gözle gorulur pislik deli olucam

Evde balkon yok sigara içmesek bile ev çok küçük çok havasız kalıyor bir odası karanlık zaten mutfakta araya bakıyor orası havasız sorum ve sorunum sigara değil ay deliricem

ama sen "çok küçük ve eşimde bende sigara kullanıyoruz bu yüzden cam genelde açık," demişsin

biz de camı kapat dedik zira otopark var araba vs dedin

Eşyalar dan ziyade yerler çok fena bildiğin kara kara topak topak toz her allahın günü hemde çamaşır suyuyla siliyorum sirkeyle siliyorum yüzey temizliyicide denedim yok ertesi gün yine gözle gorulur pislik deli olucam

yerler parke mi

onlar elektriklendiği için çok gösteriyor

ama her gün de olmaz o kadar

küller de uçuşuyor olabilir mi

annem çok söylenirdi de babamın sigara içtiği sehpanın altının is olmasından, grileşmesinden, oraya örtü sererdi vs vs

Benim evimde cadde üzeri ve ben prontoyla toz alıp kapı ve yerleri siliyorum biraz daha geç tozlanıyor normal yüzey temizleyicilerine göre. Hatta şu sprey prontoların daha etkili olduğunu duydum. Koku için evde çubuklu oda kokusu bulundurun ve sık sık halı çarşaf örtü vb gibi şeyleri silkeleyin toza faydası olur. Ayrıca perdelerde çok toz tutar temizlikten sonra onlar yere iner onları da sık yıkayın derim
O perdeler canıma yetti zaten eşim ikna olmuyor mutfakta içmeye bende zorlamiyorum ama o perdeler kahverengi oldu artık her makinada yikiyorum havlulari perdeleride ayda bir ama o toz her allahın günü orda

yerler parke mi

onlar elektriklendiği için çok gösteriyor

ama her gün de olmaz o kadar

küller de uçuşuyor olabilir mi

annem çok söylenirdi de babamın sigara içtiği sehpanın altının is olmasından, grileşmesinden, oraya örtü sererdi vs vs
Hayır tüm ev fayans ev tam bir mühendislik harikası zaten

ama sen "çok küçük ve eşimde bende sigara kullanıyoruz bu yüzden cam genelde açık," demişsin

biz de camı kapat dedik zira otopark var araba vs dedin
Ama cam açık olmasa da tozlanıyor da dedim bir gün boyunca davlumbazın yanında içip hiç cam acmadim ama ertesi gün parmak testim beni benden aldı bir parmak toz yine

Benim evde böyle. Ağlayasım geldi sen böyle yazınca. Cok sık örümcek oluyo tozdan biliyorum bende. Camlar evde uçuşan tozlar bıktım artk

Tamam anladık..sen bir kere silim 1hafta toz yapışmasınlık bişey arıyorsun cevap olarak..

Ama bızde tozun kaynagını kurutmaya çalışıyoruz..

Yerler beyaz ise dusen saç çok belli olur..
Koyu ise çok toz gösterir..

Silmelik bi'şey bilmiyorum..ben buharlı temizleyiciyle sildiğimden yuzey temızleyıcısı kullanmıyorum.

Tamam anladık..sen bir kere silim 1hafta toz yapışmasınlık bişey arıyorsun cevap olarak..

Ama bızde tozun kaynagını kurutmaya çalışıyoruz..

Yerler beyaz ise dusen saç çok belli olur..
Koyu ise çok toz gösterir..

Silmelik bi'şey bilmiyorum..ben buharlı temizleyiciyle sildiğimden yuzey temızleyıcısı kullanmıyorum.
Bi haftaya gerek yok sildikten sonra güne basladigimda oh mis gibi olmuş diyebilsem yeter çünkü temizlikten belim bükülmüş bir halde saatler sonra aynı pisliği görmek tarif edilemez :(

Sen en iyisi evi değiştir:110:

Sakın dalga geçtiğimi düşünmeyin ama inanın benim evim tozlansında çamaşır suyunu o Cif kokusunu içime çeke çeke temizlesem diye bekliyorum. Kirlenmesede hergün oğlumun odasındaki camın mermerini silerim yatağını yorganını çarşafını havalandırırım anormallik bende heralde :-)

Bugün esimle sigarayı bırakmasa ne kadar zarar olacaktı diye konuştuk. Ve hesaplayinca 1 yıllık sigara parasıyla çok rahat 40_50 grm bi bilezik alinabilio :KK45: ..

N
Dipnot: hesabı neyin ustune yaptigi ma dikkat cekeri m :KK45:

O toz dediklerin muhtemelen sigaranin dumanidir. Evde icmeyin bi sure. Farki gorursunuz.

Evi değiştirmek en iyisi galiba,eski evimde de aynı sorunum vardı ha bide tabi ozamanlarda deli gibi sigara da içerdim:KK14:

Merhaba kızlar benim evim yol üzerinde ve birinci katta altta garaj var giriş katı da sayılabilir, evimiz çok küçük ve eşimde bende sigara kullanıyoruz bu yüzden cam genelde açık,açık dahi olmasa cadde üzeri olduğu için sokağın bütün tozu pisliği eve doluyor :KK43: Sabah temizlik yapsam ertesi güne kalmadan yerde mobilyalarda bi parmak toz kir bırakıyor kafayı yiyeceğim normalde bir ev ne kadar zamanda tozlanır ya da çok tozlanan bi ev neyle silersem care bulurum:KK43: ya ben bi de yeni evliyim evimden temizlikten soğudum:KK43:
Merhaba biir kovaya bir kapak aspirin koyun silin kuru bezlede kurulayın benim evim yazın her gün tozlanır kışın haftada bir böyle kolay gelsin daha yeni evlisiniz ev işine adapte olmamışsınız kolay gelsin

Back