- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off bu domuz gribi beni de psikopata bağlattı ya. bi yerden gelsek dooğru duşa. eşim işten gelince başında bekliyorum hijyenik olsun diye. annem misin sen ya diyor kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynen bende eşimin başında bekliom güzel yıkaaaa diee :)) mannak oldun sen dio ama napiimm yerimseniben
sende en azından bebeğimi görene kadar yaşayayım de. süper sömürü delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 bak mikropları düşün küçük küçük böcekciklerin halılarında yerlerde hep dolaştığını ve çoğaldığını düşün böğğğğ kafamçokkarıştı ben her gün küçücükte olsa biyerleri temzlemessem içim rahat etmiyor ama son zamanlarda abarttm olayı kafamçokkarıştı
olmuyor olmuyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende temizlik hastası olmak istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende en küçüğüm gelen olmicek diye sallıyom yaa
biri bana temizlik hastalığı bulaştırsın
yada çok pis kalbimi kırsın nolur...mafoldumben
bi grm temzilikyapasım gelmiyor
her defa zorla zorla zorla mafoldumben mafoldumben mafoldumben
En iyisiii. Hiç takılma, bi kaç sayfayı okudum daruhum daraldı. Her hafta cam silenler mi ararsın, oda speyleriyle, yumuşatmayan ama kokutan yumuşatıcılarla kendisini ve ailesini zeirleyenleri mi ararsın, ultra parlak olunca mükemmel ev hanımı olunduğunu düşünenler mi ararsın, doğaya verdikleri zararın azcık bile farkında olmayan, harcadığı suyu parasını verdiği için deli gibi tüketmeye hakkı olduğunu sananlar mı ararsın, hepsi var. klava:bende en küçüğüm gelen olmicek diye sallıyom yaa
napimm olmuyo deniyom ama en fazla bi hafta sürüyoı tertibim..Canım öpicem seni:teytey:
Aynen ya:lepi:
Nessem sağlık olsun.:jeyyar:
bende hep zorluyom kendimi.. aa şurayıda temizliyimdiye durduk dururken hiç kıpramam...drydeniss valla ben kendimi zorlayark temzilğe giriştim oturduğumuz odayı süpürdüm sildim halısnı da kaldırrarak banyoyu şöle köpüklü köpüklü temziledim şimdi mutfakta
hadi canem gerceketen bende de yok böle alışkanlık sırf kocama ayıp olmasın diye zorlyarak yapıyorum yada bir ark ailem gelir diye
hem bir bismillah diye başlasan arkası gelir bir de arada bnm gibi kahve molası yaparsın ohhhh
En iyisiii. Hiç takılma, bi kaç sayfayı okudum daruhum daraldı. Her hafta cam silenler mi ararsın, oda speyleriyle, yumuşatmayan ama kokutan yumuşatıcılarla kendisini ve ailesini zeirleyenleri mi ararsın, ultra parlak olunca mükemmel ev hanımı olunduğunu düşünenler mi ararsın, doğaya verdikleri zararın azcık bile farkında olmayan, harcadığı suyu parasını verdiği için deli gibi tüketmeye hakkı olduğunu sananlar mı ararsın, hepsi var. klava:
Yetecek kadar yap çık. Saykoluğun alemi yok.