Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar slm nerdesiniz yaa
selam canımŞeniz
kızlar yaa benim aklımda bayadır bi fikir var ama sizlere de bi danışayım dedim
yumuşatıcıların en iyisi bile o kadar da kalıcı olmuyor
hele ki ütü yapılınca hepten uçup gidiyor sanki
ben ütünün suyuna azıcık koku damlatmayı düşündüm nasıl olur acaba ütüye zarar verir mi ki:kedi:
ayy ütü yaparken mis gibi kokardı keza çamaşırlardaaaazemuszemus
selam canımŞeniz
ben ütünün suyuna azıcık koku damlatmayı düşündüm nasıl olur acaba ütüye zarar verir mi ki:kedi:
ütünün kullnama talimatında sudan başka bişey koymayın yazıyor ne biliyim kireç sökücü koku falan
ama bi ara yanlış hatırlamıyorsam vernel ya da yumoş çıkarmıştı ütü suyu hla varmı bilmiyorum annem almıştı mis gibi kokuyordu çamaşırkar...ama bu dediğim bi 5
-6 yıl önceydi
bende ütüden snra yumuşatıcının gittiğin, düşünüyorum
ütülemezsen biraz daha kalıcı oluyo yumuşatıcının kokusu
evet yardımlarınızı bekliyoruz bu konuda arkadaşalar
selam canımŞeniz
kızlar mutak lavabosundan gelen kötü kokular için ne yapabilirim ??
ben en son katta oturuyorum
aşağıda karnıbahar lahana fasulye falan suyu haşlanıp dökülsün koku olduğu gibi bende
bunun için ne yapablirim
benim yengemlerdede bu sorun vardı. kullanmadığın bi bulaşık süngerini lavaboda tut. bide ara sıra çamaşır suyu dökebilirsin lavaboya.
benim yengemlerdede bu sorun vardı. kullanmadığın bi bulaşık süngerini lavaboda tut. bide ara sıra çamaşır suyu dökebilirsin lavaboya.
teşekkürler cnm deneyeceğim
ben lavaboyu kapatıyorum bi tıpa ile ama lavabonun olduğu dolapan iğrenç kojular geliyo
sanırım inşaattan oluşan bi hata bu
bendede oluyor bu arada bende camasır suyu akıtıyorum deliklerden içeri. kalıcı bir cozumu varmı caba :uhm:
teşekkürler cnm deneyeceğim
ben lavaboyu kapatıyorum bi tıpa ile ama lavabonun olduğu dolapan iğrenç kojular geliyo
sanırım inşaattan oluşan bi hata bu
kızlar mutak lavabosundan gelen kötü kokular için ne yapabilirim ??
ben en son katta oturuyorum
aşağıda karnıbahar lahana fasulye falan suyu haşlanıp dökülsün koku olduğu gibi bende
bunun için ne yapablirim
kızlar yerleri cifle silen var mı? tahtalar zarar görür mü ki? bide cif çamaşır suyu katkılı ve amonyaklı olunca...
kızlar yerleri cifle silen var mı? tahtalar zarar görür mü ki? bide cif çamaşır suyu katkılı ve amonyaklı olunca...
amonyaklı beyaz cifle silersen izler kalır cnm tortu bırakıyor cif.
yaw birisi yerleri cifle sildiğini yazmıştı bu topicte. bir sürü sayfa aramayayım dedim kim olduğunu hatırlamıyorumda. bi sorayım dedim. o zaman bingo bebeğimin dünyasına devam naniknanik