- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adiniza cok uzuldum kendimden de bi okadar utandim. 10 gundur cam silmeyi dusunuyorum ama yok. Mesela planlarimin arasinda yine bugun cam silmek var,nasip
Ne kadar yaratıcı bir fikir gerçekten çok yardımcı oldun alaycı tavrından dolayı teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni derdime derman oldunuzDurun ben size bi akil vereyim:
Siz once kocayi bosayin cocuklari da verin kendi basiniza yasayin evde ne geleniniz olsun ne gideniniz.Hem hic bi yer kirlenmez temiz pak olur her yer mis
deterjan la ekmeği yıkayıp durulayana kadar erir bide nasıl yiyor ya ben yiyemem öyle normalde ekmek yemiyorum zatenEyyy Allahıım ne korkunç bi durum
Annem anlattı dün akşam, bir kadın fırından aldığı ekmeği önce deterjanla yıkayıp fırında kurutup öyle yiyormuş.
Allah yardımcın olsun ya çok üzüldüm haline
Gittim m hemde cokYazdıklarınızı istemsizce nefes nefese okuyorum burda bizler profesyonel olarak yardım edemeyiz okb dirençli olabilir psikiyatr ilaçlarını kullanıp tedavinize gitmeniz şart yoksa baş edemzsiniz
Arkadaşlar tabiki gittim bu hastalık bende 3 yıldır var eskiden çok tembeldim sevmezdim temizlik yapmayı ama dağınıklik yoktu evimde kayinvalidemin beni eleştirmesi sonucu bu hale geldim son 1 yıldır da daha çok ilerledi kendimi alamıyorum aklıma o kadının bana bakışları ve dedikleri geliyor o anda bütün evi tepeden tırnağa temizlemeye başlıyorum hakim olamıyorum kendime eşim biliyor annesinin yüzünden böyle olduğumu ona da çok kızıyor şimdi bende o kadının evime gelmesinden ve evine gitmeden ister istemez rahatsız oluyorum annesi yüzünden bu duruma geldiğim için üzülüyor keşke öyle kalsaydın o zaman daha rahattim diyor ama işten geçti ilaçta kullandım çok ta gittim piskiyatriye ama nafile böyle ölecek galiba oğlum eşimin gelme saati yaklaştı ve ben çok tedirginim
Gerçekten ne kadar kötü bir yorum bu.. Allah sizin başınızada verirse belki o zaman anlarsınız ama bu niyetle pek sanmıyorum. Allah ıslah etsinDurun ben size bi akil vereyim:
Siz once kocayi bosayin cocuklari da verin kendi basiniza yasayin evde ne geleniniz olsun ne gideniniz.Hem hic bi yer kirlenmez temiz pak olur her yer mis
Sizin adiniza cok uzuldum kendimden de bi okadar utandim. 10 gundur cam silmeyi dusunuyorum ama yok. Mesela planlarimin arasinda yine bugun cam silmek var,nasip
Bu çok zor bir hastalık nasıl yazabiliyorsunuz böyleDurun ben size bi akil vereyim:
deterjan la ekmeği yıkayıp durulayana kadar erir bide nasıl yiyor ya ben yiyemem öyle normalde ekmek yemiyorum zaten
Benim evim bu iş için gayet müsait :))Yurt disinda boyle hastalara bu taktigi uyguluyolar cok daginik pis bir evde bir kac gun kaliyorlar o daginikligi gorup kendisinin cok abarttigini anliyorlar.sizinde varsa tanidiginizin evi daginik olan 1 hafta orda kalin oranin daginikligina katlana bilecekmisiniz cogu hasta boyle iyilesiyor hakkinizda hayirlisi olsun
Ekmegi kendi yapsin direk. Delimi ne ?Eyyy Allahıım ne korkunç bi durum
Annem anlattı dün akşam, bir kadın fırından aldığı ekmeği önce deterjanla yıkayıp fırında kurutup öyle yiyormuş.
Allah yardımcın olsun ya çok üzüldüm haline