• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hakkında

evli_mutlucocuksuz2010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
55
51
3
32
herkese hayırlı aksamlar doğru yere yazıyorum umarım bugün derdim halım halıları mı yıkatalı çok bir zaman olmadı yeni sayılır neyse biz kömür sobası kullanmıyoruz yani kullanmadık ama pisliğinden nasibimizi aldık çook uzatmak istemiyorum alt komşunun dumanı bizim eve gelince bacayı açtım ve bütün birikmiş olan is pislik olduğu gibi benim eve tabi ben altına kova tuttum ama o kadar çoktu ki halım hep is oldu sildim hemde çok sildim geçmedi çamaşır suyuda kullanmak istemiyorum halılarım çok yeni sizin fikirleriniz vardır muhakkak deriiiiin tecrübelerinize sığınıyorum :KK24::KK24:

Burda yorumlarda okumuştum bulaşık makinesi parlatıcısının leke çıkarttığını bizzat evdeki lekeli halı da denedim ve leke çıktı. Onu deneyin isterseniz.

kosla halı şampuanı ama elinde o yoksa sıvı arap sabunu,domestos ve asprini karıştır ılık suda önce halını süpür sonra bu suyla sil ve biraz kuruduktan saonra tekrar süpür

Back
X