- 13 Mart 2019
- 13.582
- 45.818
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Kızlar selammm cam ocak kullanıyorum 1 gün öncesinden bu fırın temizleyici köpük ve yağ sökücülerden sıkıp beklettim ama şimdi leke kaldı gitmiyor nasıl çıkar var mı aynı sorunu yaşayan ??
Hayır onu daha önce fırınımda kullanmıştım ama ocakta denemedim belki çıkarır int sipariş veririm onu da denerimCanım yeni cevap yazabiliyorum domol diye bi köpük sprey var onu denedin mi
Hayır onu daha önce fırınımda kullanmıştım ama ocakta denemedim belki çıkarır int sipariş veririm onu da denerim
Evet ya o kadar siliyorum temiz görünsün diye o lekeler sanki hiç silmemişim gibi görende. Pasaklı sanacak beniİnşallah çıkar insanın öyle lekeler canını sıkıyor
Merhaba, Bayadır bildirim gelmiyordu yoktun sanırım
Çok şükür iyiyim oğlusumla uğraşıyorum mevsim geçişi heralde hasta oldu.. Sen nasılsın seninde oğlun vardı sanırım demiMerhabalar evet Bayadır yoktum özlemişim buraları
Nasılsın iyi misin :)
Çok şükür iyiyim oğlusumla uğraşıyorum mevsim geçişi heralde hasta oldu.. Sen nasılsın seninde oğlun vardı sanırım demi
Sağol cnm, 15 aylık paşam, seninkiyle arasında tam 1 yas var, benim melek kızımla aynı yaşta olucak tiEvet canım benimde bir oğlum var çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah
Kaç aylık senin miniğin ? :)
Sağol cnm, 15 aylık paşam, seninkiyle arasında tam 1 yas var, benim melek kızımla aynı yaşta olucak tinasip işte tam bi sene sonra aynı zamanda doğum yaptım ben
Olsun cnm estağfurullah.. Amin inşallah cennette kavuşurum kizimla.. Çok şükür miniğim bize supriz yaptı hamileyim tekrarBayadır girmiyorum canım kusuruma bakma bu mesajı da görmemişim
Nasılsın
Rabbimin bir bildiği vardır inşallah cennete size şefaatçi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?