Temizlik dÜzen

Yün o zaman 10uda :eek: Ah arkadaşım onların birde havalandırması falan gerekiyor çok zor. Bende evimden özellikle kıyafet atarken Kiyamam hep yepyeni olur Ama bir gün içine gireceğim inancıyla atamam. Çözümüm annemi çağırıp kendim evden gitmek. O da toplar ihtiyacı olana verir hangisini aldin diye de sormam bugüne kadarda hiç attığı şeye ihtiyacım olmadi
Evet yün 6 senelik evliyim kaç kere havalandırdın derseniz bır kere daha yazın kendi işimiz var çalışıyom evde 2 gün falan anca duruyom o zamanda çamaşır ütü mutfak temizlik yetişemiyom gözüm kesmiyor hiç bıraktım kendi haline bu yaz çıkartacam ama

Yün o zaman 10uda :eek: Ah arkadaşım onların birde havalandırması falan gerekiyor çok zor. Bende evimden özellikle kıyafet atarken Kiyamam hep yepyeni olur Ama bir gün içine gireceğim inancıyla atamam. Çözümüm annemi çağırıp kendim evden gitmek. O da toplar ihtiyacı olana verir hangisini aldin diye de sormam bugüne kadarda hiç attığı şeye ihtiyacım olmadi
Kıyafetdr çok vardı daraldı kısaldı derken belki biraz zayıflar giyerim diye saklıyordum ama olmadı her yazlık kışlık ayırdıgımda kımını atıyom kımını birilerine veriyorum

Evet yün 6 senelik evliyim kaç kere havalandırdın derseniz bır kere daha yazın kendi işimiz var çalışıyom evde 2 gün falan anca duruyom o zamanda çamaşır ütü mutfak temizlik yetişemiyom gözüm kesmiyor hiç bıraktım kendi haline bu yaz çıkartacam ama
ahaha ayni ben...

6 senedir duruyorlar hurcta hic de gozum kesmiyor napicam ben , hemen simdi felsefem işe yaramıyor imdat :KK70:

2 ay sonra 3 yasinda olacak bir oglum var. Kendi dagittigi oyuncagi kendisi topluyor. Salonda degil kendi odasinda oynuyor. İslerimi ertelemem,hemen halletmeye bakarim. Temizlik icin her gun supurur silerim. Mutfak her ogunden sonra ayrica temizleniyor. Wc ve banyo da her gun temizleniyor. Yapamadigim isler cam silme,balkon yikama,perde yikama. Bu isleri esim yapar veya ayda bir kadin ayarlariz. Balkonum 40m2 oldugu icin surekli yikamiyorum,sadece kullandigim kismini siliyorum.

Kopegi guvenilir bir yere verdiniz dimi gidip goruyor musunuz kesin unutmamistir sizi. Alerji olayida kötü ama ya benimde herseye alerjim var. Ama en cok insanlara,sonra tavuga naneye yumurtaya bazen.. :KK70:
Kuzenime verdim, 4 sene oluyor, arada resim paylaşıyor köpüşümle içim titriyor.

Suan cocugum yok ama hamileyim esimle ikimizde kuralciyiz.ve titiziz masaya koyduğumuz bisey orda milim kaymayacak .o işinde dolayı kuralcı disiplinli ben anneden gelen bisey suanlik öyle sıkıntımız yok ve eminimki cokta zorlanmayiz.

Evet yaaa . Cocuk en azindan kendi kendine tuvaletini yapiyor bunu hergun cikarmak gezdirmesi var cocugun tüyü dökülmüyor cok zor bazen babama birakiyorum ve kopek ayak bağı evde durunca apartmanı inletiyor hav hav sıkıntıdan . Yamyam iste :KK70: ama cok seviyorum az evel bağırdım koridorda seni veren Allah'ıma kurban olurum birtanem diye kosa koşa geldi. Esime boyle guzel sozler soylemem hahahahahahhahahaha :)
Evet aynen öyle. Ama sadık bir dost. Eşimin beni köpekten kıskandığı zamanlar oldu mesela. Ya şu tüy yumağı A gösterdiğin emeği bana göstermiyorsun deyip trip atardı.

Evet aynen öyle. Ama sadık bir dost. Eşimin beni köpekten kıskandığı zamanlar oldu mesela. Ya şu tüy yumağı A gösterdiğin emeği bana göstermiyorsun deyip trip atardı.
Hahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahaahahahh
Evet var oyle erkekler. Benim arkadaşın kedisi vardi kocasi ondan kıskanıyordu

ahaha ayni ben...

6 senedir duruyorlar hurcta hic de gozum kesmiyor napicam ben , hemen simdi felsefem işe yaramıyor imdat :KK70:
Vallahi hergün evde olsam yaparımda işten fırsat kalmıyor azcık boş kalsam kendimi koltuğa atıyorum hoş kalamıyomda amann güvelenirse oda bahane olur atarım

Hahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahaahahahh
Evet var oyle erkekler. Benim arkadaşın kedisi vardi kocasi ondan kıskanıyordu
Hatta bi gün ya bu köpek ya ben demiştide, köpeği seçtim diye üç gün küsmüşdü. :) sonra o da sevmeye başladı, alıştı, kaynatılar derken oğlumun alerjesini öğrenince gönderdik. Zil takıp oynar derken, bi gözleri doldu. Benden çok üzüldü bile.

Back
X