- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Her cuma perde ve duvar mı siliyosunuz ?
Canım o zaman sıkma kendini,niye dert ediyorsun ki bukadar..Yapabildigin kadar yap..Çokta yorma kendini ya ölümlü dünya boşver nekadar yapabiliyorsan o kadar yap.Malesef oyle bir imkanim yok yurtdisindayim zaten baskasinin yaptigi is icime sinmez illa kendim yapacam ama yok olmuyor duzeni saglamak evim kucuk ondan diyorum kendimi teselli ediyorum
Her gün iş yapmasanız da düzenli olmak için sabah kalkın ortalığı öncelikle toplayın kırlentleri düzeltin wc ve banyoyu günlük temizleyin lavaboları cifleyin. Mutfağınız hep toplu olsun. Elektrikli süpürgeyle çekin mutlaka toz alın. Ortalığa bişey döküldüğünde dağıldığında hemen toplayın.
E mecbur ama toplamzsanz birikecek kalacak öyle .Bazen hemen toplarim surekli toplarim ama bazende saliyorum kendimi hergun hergun ayni isi yapmaktan usandim iyice 3 kisi dokerde bir kisi toplarsa
Öyle de toparlamak zor oluyo yaaaben bu işin çözümünü salıvermekte buldum
no panik hiç kasma kendini
benim kuzular 3 yaşında, heruf 3 vardiya e benim evi düşün
herşeyi nizamı yapıp yorulyorum hooop bu sefer tansiyon yükseliyor ertesi gün nakaout yataktan kalkamıyorum
bende relax olmayı öğrendim kendimi yormadan misafirden çekinmeden devam, beğenmeyen gelmesin
oooohhhh dünya varmış ne rahatladım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?