Temizliğe yardımcı alanlar

Essilaam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.353
2.202
133
Hanımlar haftalık yarım gün düzenli olarak temizliğe yardımcı almaya karar verdim. Kaç saat kalması lazım yarım gün için. İş düzenini nasıl istesem yardımcı olur musunuz.

Bana gelen abla da sabah 9 öğlen 13 arası yapıyor. Bi de kahvaltı molamız oluyor yarım saat kadar.

9 ile 13 arası oluyor benimki de ama cay saati yemekti derken 14 e kadar yapıyor

10-14 arası alıyorum ben dört saat. Ama bazen daha erken bazen daha geç çıkıyor. İş düzenini kendi ayarlıyor ben hiç müdahale etmiyorum. Ama mesela bir hafta camları siliyorsa sonraki hafta banyo temizliyor. Yani olağan haftalık sil-süpür yanında bir büyük iş yapıyor.

10-14 arası alıyorum ben dört saat. Ama bazen daha erken bazen daha geç çıkıyor. İş düzenini kendi ayarlıyor ben hiç müdahale etmiyorum. Ama mesela bir hafta camları siliyorsa sonraki hafta banyo temizliyor. Yani olağan haftalık sil-süpür yanında bir büyük iş yapıyor.
Ücret olarak ne veriyorsunuz acaba 4 saat için

Tam gün sabah 8 akşam 5 toplam 9 saat durur. Yarım günde de 4.5 saat durur geldiği saate göre kahvaltı veya öğle yemeği arası olur. Ben saatine 17.5 tl veriyorum.

Ben ogleden sonra aliyorum. 12 gibi geliyor, 16.30-17.00 gibi cikiyor. Kahve molasi veriyoruz sadece. 80 tl oduyorum.

Yarım gün geliyor ama kaçta gelip kaçta gidiyor bilmiyorum evde olmuyorum

80 TL veriyorum

Evi silip süpürüyor bir odanın camını siliyor her hafta

Kış ise buzdolabı vs siliyor

Kendi ayarlıyor ne iş yapacağını
Ama 4-5 yıldır geliyor

Yarim gun ortalama 4-4.5 saat ediyor. Ben tam gun aliyorum ama eski yardimcimi arada cok is olmadiginda yarim gun aldigimda 70 tl veriyordum.

Ben,her hafta 09-13:00 arasında iş yapan yardımcıma saat ücreti olarak 25 TL yarım güne 100 TL ödüyorum.
8:30-40 gibi gelir kahvaltı eder.
Bir hafta salon ve mutfak camını silip süpür/sil yapıyor ertesi hafta diğer odaların camları ve süpür/sil.
İki haftada bir dolap kapaklarını siler.
İki haftada bir de banyo dolap kapaklarını.
Wc ve lavabolar hep temiz olduğu için orda işi fazla olmaz.
Ayda bir banyo fayansları silinir.
Düzenli geldiği için yapacağı işi bilir ben fazla müdahale etmem.

Back
X