Temiz düzenli ev planlı yaşam

Selam kizlar bugün napiyonuz?
Ben iki gündür saldim yine ..
Once kalkip çamaşır sermem lazim
Sonra evi toparliycam
mutfak toplanacak
Ev supurulecek
Yemek yapilacak..
Hadi bakalim yazin listeleri

Konu boş kalmış :)

Önceki gün tatilden döndüm ve evi eşime 20 gün boyunca bıraktığım için hepinizin az çok tahmin edeceği manzara ile karşılaştım.
Bu sebeple dün, süpürge, toz alma ve yer silme, banyo ve tuvaletlerişlemlerini hallettim.
Bugün de mutfak rafları aspiratör, ocak, fırına baktım.

yarın da eğer gözüm korkmazsa camlara girişmeyi düşünüyorum?!

Konu boş kalmış :)

Önceki gün tatilden döndüm ve evi eşime 20 gün boyunca bıraktığım için hepinizin az çok tahmin edeceği manzara ile karşılaştım.
Bu sebeple dün, süpürge, toz alma ve yer silme, banyo ve tuvaletlerişlemlerini hallettim.
Bugün de mutfak rafları aspiratör, ocak, fırına baktım.

yarın da eğer gözüm korkmazsa camlara girişmeyi düşünüyorum?!
Naptın sildin mi camları canım. Eğer üşenmezsem ben de yarın silmeyi düşünüyorum

ohh be nihayet birileri yazmış buraya kendi mesajımın dışında mesaj görmeyince gelmiyordum.
Ev işi falan bende ipler kopmuş durumdaa
bu saate kadar hiç bir şey yapmadım :KK43:
Var mı benle bugün iş yapmak isteyen?

Cam silmeyi bebek sampuaniyla yapin kizlar bayilcaksiniz sonuca ...biraz bebek sampuaniyla biraz sirkeyi karıştırın bezi iyice sıkın ve silin durulama kurulama yok..ama ben yinede hafifce ustuncmden geciyorum kuru bezle iyice parliyo ve tum camlar onbes dk.almiyo tavsiye ederim

Hanimlar bende camlarimi yumusatici ile siliyorum
Ne sinek b.ku yapisiyor ne de baska bir kir. En son camlarimi gecen sene eylül yada ekim de sildim daha batmadilar :)

Ne sinek b.ku yapisiyor ne de baska bir kir. En son camlarimi gecen sene eylül yada ekim de sildim daha batmadilar :)

Önceden ne kadar sürede kirleniyordu. Benim camlar 1 hafta dayanmıyor. Ben de deneyeceğim. Önce camları sonra bütün evi yumuşatıcıyla silebilirim:KK48:

Önceden ne kadar sürede kirleniyordu. Benim camlar 1 hafta dayanmıyor. Ben de deneyeceğim. Önce camları sonra bütün evi yumuşatıcıyla silebilirim:KK48:
Gecen sene evlendim ben ilk iki defasini normal suyla sildim ama 1-2 ay icerisinde hemen batti. Sonra yumusaticiyi okuyunca onu denedim ve memnunum:temizlik:

Cam silmeyi bebek sampuaniyla yapin kizlar bayilcaksiniz sonuca ...biraz bebek sampuaniyla biraz sirkeyi karıştırın bezi iyice sıkın ve silin durulama kurulama yok..ama ben yinede hafifce ustuncmden geciyorum kuru bezle iyice parliyo ve tum camlar onbes dk.almiyo tavsiye ederim

Bende bunları deneyeceğim inşallah işe yarar.

Şu ev işlerinden çok sıkıldım hiç motivasyon um yok birlikte yaparsak belki motive olurum:temizlik::temizlik:

Back
X