Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın sildin mi camları canım. Eğer üşenmezsem ben de yarın silmeyi düşünüyorumKonu boş kalmış :)
Önceki gün tatilden döndüm ve evi eşime 20 gün boyunca bıraktığım için hepinizin az çok tahmin edeceği manzara ile karşılaştım.
Bu sebeple dün, süpürge, toz alma ve yer silme, banyo ve tuvaletlerişlemlerini hallettim.
Bugün de mutfak rafları aspiratör, ocak, fırına baktım.
yarın da eğer gözüm korkmazsa camlara girişmeyi düşünüyorum?!
Hanimlar bende camlarimi yumusatici ile siliyorum
Ne sinek b.ku yapisiyor ne de baska bir kir. En son camlarimi gecen sene eylül yada ekim de sildim daha batmadilar :)
Gecen sene evlendim ben ilk iki defasini normal suyla sildim ama 1-2 ay icerisinde hemen batti. Sonra yumusaticiyi okuyunca onu denedim ve memnunumÖnceden ne kadar sürede kirleniyordu. Benim camlar 1 hafta dayanmıyor. Ben de deneyeceğim. Önce camları sonra bütün evi yumuşatıcıyla silebilirim![]()
Ama ben eve yumusatici almiyorummm...Önceden ne kadar sürede kirleniyordu. Benim camlar 1 hafta dayanmıyor. Ben de deneyeceğim. Önce camları sonra bütün evi yumuşatıcıyla silebilirim![]()
Ama ben eve yumusatici almiyorummm...![]()
Evim birinci katta araba tozundan camlar cok kotu oluyor her hafta siliyorum eger boyle uzun sure dayaniyorsa dusunebilirim aslinda kucuk boylardanBen de almıyorum. En ufak boyunu alıp denemek istiyorum.
Evim birinci katta araba tozundan camlar cok kotu oluyor her hafta siliyorum eger boyle uzun sure dayaniyorsa dusunebilirim aslinda kucuk boylardan
Cam silmeyi bebek sampuaniyla yapin kizlar bayilcaksiniz sonuca ...biraz bebek sampuaniyla biraz sirkeyi karıştırın bezi iyice sıkın ve silin durulama kurulama yok..ama ben yinede hafifce ustuncmden geciyorum kuru bezle iyice parliyo ve tum camlar onbes dk.almiyo tavsiye ederim
Bende bunları deneyeceğim inşallah işe yarar.Hanimlar bende camlarimi yumusatici ile siliyorum
Ne sinek b.ku yapisiyor ne de baska bir kir. En son camlarimi gecen sene eylül yada ekim de sildim daha batmadilar :)
Bu konu canlanir mi kiŞu ev işlerinden çok sıkıldım hiç motivasyon um yok birlikte yaparsak belki motive olurum![]()
Keşke canlansa. Benim de ihtiyacım var vallaBu konu canlanir mi ki
Keşke canlansa. Benim de ihtiyacım var valla
yeni topik açalım mı? Biz ikimiz bütün topiklerde beraberbenim de benim de