Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah anal babali buyutsun..sen bebegine odaklan belli bi sure isler dursada olur ...bebegin uyku saatine gore ayarlarsin kendini nasilsaBende yeni dogum yaptm suan bir duzen kuradik daha
Bende yeni dogum yaptm suan bir duzen kuradik daha
Kız hani sen zayıflayacaktın noldu o iş
Yok canım telepati yoluyla gelir bana allah senizayıflıyorum da aynı zamanda 1.800 gr vermişim
ama takımın sayfasında paylaşmak gerekiyordu değil mi![]()
Ayy sen sürekli depresyona girecek bahane buluyorsun maşallahAcayip kötü hissediyorum kendimi saat 11 bucukta ancak yataktan cikabildim.
Zorla bulasik mk. Calistirdim baska birsey yapasim gelmiyo..
Ben yine fena halde dagildim. Depresyon zamanim geldi galiba..
hyppolite_ masallah sana benim duvarlarda rezil durumda ama artik yeminliyim silmiycem bahara boya yapariz insallah.
Hayırlı olsun canım bebişinBende yeni dogum yaptm suan bir duzen kuradik daha
Eline koluna saglikHaftasonu çok yoğun geçti benim.
Sömestr tatili ile birlikte Afyon ve İstanbuldan misafirlerim geldi. (1 hafta yatılı)
Ona rağmen durmadım temizliğe devam ettim. 1,5 yaşında ve 6 yaşında olan 2 kızım salonun duvarlarında picasso misali çizim denemeleri yapmışlarMisafirlerin yanında sinirlerime hakim olmak zorundaydım ve kendimi duvarları cif dökülmüş süngerle tam 2 saatte sildim
ve başardım.
![]()
Yatak odası hariç evin tüm camlarını sildim.
4 çeşit yemek, salata ve tatlı yaptım.
Gerisini hatırlayamadığım bir sürü ufak tefek iş yaptım![]()
Ayy sen sürekli depresyona girecek bahane buluyorsun maşallah![]()
Sen hamile halinle bu kadar us yaptin ayy ben bu kafami nerelere vurayimmmEline koluna saglik
Bende camasir katladim.
Dolabi duzenledim.
Dus aldim
Cekmecelerimi duzenleyecegim. Ama neye gore duzenleyeyim bilmiyorum.
Esarp tulbent ve sallar cok yer kapliyor.
Sadelesmeye gitmem gerekiyor biraz.
Ek olarak
Gebe oldugum icin bana olmayan kiyafetleri kaldirayim diyorum.
Ama halim yok suan.
Camasir yikayip asmam gerek.
Yarinda supurge tutarm
Daha yerinden kalkmadın mıSen hamile halinle bu kadar us yaptin ayy ben bu kafami nerelere vurayimmm![]()
KalktımDaha yerinden kalkmadın mı![]()
![]()
Sen hamile halinle bu kadar us yaptin ayy ben bu kafami nerelere vurayimmm![]()
Eline koluna saglik
Bende camasir katladim.
Dolabi duzenledim.
Dus aldim
Cekmecelerimi duzenleyecegim. Ama neye gore duzenleyeyim bilmiyorum.
Esarp tulbent ve sallar cok yer kapliyor.
Sadelesmeye gitmem gerekiyor biraz.
Ek olarak
Gebe oldugum icin bana olmayan kiyafetleri kaldirayim diyorum.
Ama halim yok suan.
Camasir yikayip asmam gerek.
Yarinda supurge tutarm
Çok iyi olmuş ben sal ve tulbentlerin hepsini güzelce konmari usulü katlayıp çekmeceye dizdim..ben yazmalarımı ŞOK marketten aldığım çekmece içi bez dolap düzenleyici ile rulo halinde katlayıp dik olarak koydum hiç yer kaplamadı eve gidince fotoğraflarını atarım canım. Eşarplarım için de Eşim Yatak odamızın duvarına döşemeciden uzun bir sünger aldı onu kapladı dekoratif bir şey oldu bütün eşarplarımı oraya iğne ile astım.
Geçmiş olsun Rabbim şifalarını versin, sağlıkla bebeğine kavuştursun. ben de geçtiğimiz yıl senin gibiydimÇok iyi olmuş ben sal ve tulbentlerin hepsini güzelce konmari usulü katlayıp çekmeceye dizdim..
Esarplarids mandal yapıştırdığım askılara takıcam utu gerektirmesin en azından...
Dün iki çekmece dizdim
Iki çekmece bosaltin
Bugün hiç halim kalmadı. Dünde sürekli kustum. Yemek bile yapamadım.
Geçmiş olsun Rabbim şifalarını versin, sağlıkla bebeğine kavuştursun. ben de geçtiğimiz yıl senin gibiydim
Şu an topladıklarımı dağıtmakla meşgul olan 2 meraklı cadım var![]()