- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi orangecounty
-
Biz gözü karartıp gelmek istemiyoruz. Bütün şartları ayarlayıp sağlama alalım istiyoruz. O yüzden öncelik iş şu an. İşleri ayarlayıp öyle gelmemiz lazım.
Bahsettiğin kişiyi tanıyorum, ama onlar iş meselesini umursamıyor bildiğim kadarıyla. Oraya gelip tekrar meslek edinecekler. Göçmen başvurusu yapmadım hiç. Muhtemelen yapsam kabul edilir ama amacım o değil. Burdaki şartlardan daha iyisini yakalamamız lazım.
Durum o zaman zorlasiyor iste canim; maalesef turkiyedeki egitim ve meslekler burda ve baska ulkelerde taninmiyor ondan yeniden egitim yada baska tur is imkanlari bulmaniz gerekiyor. Heryerde hayat zor off
Biz gözü karartıp gelmek istemiyoruz. Bütün şartları ayarlayıp sağlama alalım istiyoruz. O yüzden öncelik iş şu an. İşleri ayarlayıp öyle gelmemiz lazım.
Bahsettiğin kişiyi tanıyorum, ama onlar iş meselesini umursamıyor bildiğim kadarıyla. Oraya gelip tekrar meslek edinecekler. Göçmen başvurusu yapmadım hiç. Muhtemelen yapsam kabul edilir ama amacım o değil. Burdaki şartlardan daha iyisini yakalamamız lazım.
Başka bir ülkedesiniz de İngilizceyle idare ediyorsunuz sanıyorum.P
Pek ciktigim soylenemez zaten...Amerika'dayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?