- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
- Konu Sahibi orangecounty
-
Bence kendine inancın yok. Zaten yapamam diye başlamaya korkuyorsun. Sırf TV bile seyretseydin 6 sene de ingilizcen baya ilerlemiş olurdu.Problemimi bilmiyorum iste,yapmak cok istiyorum ama bisey beni engelliyor.Tembelligimin onune gecemiyorum
Evet hiç bilmediğin belli gerçekten. Nickini bile yanlış almışsın.
Hemen kursa yazıl
Evet hiç bilmediğin belli gerçekten. Nickini bile yanlış almışsın.
Hemen kursa yazıl
arkadaşın çocuk ta yapası yoksa enişte beyin bir altı yıl daha sabredebileceğini falan mı düşünüyor kiüzgünüm ama gerçekleri duymak için açmadın mı konunu.
psikolojik olarak ne durumdasın peki.
kilo derken kilon ne kadar.
açıkca dürüstce kendinle yüzleş ve hayatının geri kalanına sahip çık.
inan çoook pişman olursun.
6 senede dil öğrenemediğini duyan herkes sorar sebebini.
25 yaşında hayatından vazgeçmiş gibisin.
açıkcası eşine güvendiğini düşünüyorum.
nasılsa her işi hallediyor eve bakıyor mu diyorsun.
bi çocuğun olsa onun elinden tutup okula bile götüremeyeceksin düşünsene.
orada eğitimini de tamamlardın fıstık gibi dil de öğrenir çalışırsdın da.
eşinin mesleği ne,eğitimi ne
Kotu bi niyetle soylemedim,kusura bakmayin.üzgünüm ama gerçekleri duymak için açmadın mı konunu.
psikolojik olarak ne durumdasın peki.
kilo derken kilon ne kadar.
açıkca dürüstce kendinle yüzleş ve hayatının geri kalanına sahip çık.
inan çoook pişman olursun.
6 senede dil öğrenemediğini duyan herkes sorar sebebini.
25 yaşında hayatından vazgeçmiş gibisin.
açıkcası eşine güvendiğini düşünüyorum.
nasılsa her işi hallediyor eve bakıyor mu diyorsun.
bi çocuğun olsa onun elinden tutup okula bile götüremeyeceksin düşünsene.
orada eğitimini de tamamlardın fıstık gibi dil de öğrenir çalışırsdın da.
eşinin mesleği ne,eğitimi ne
Çok sinirlendim gerçekten. Size değil konu sahibi, sisteme.
İki senedir amerika, kanada, avustralya, almanya, kore gitmeye çalışmadığımız yer kalmadı, olmuyor olmuyor. Dil biliyoruz, eğitimliyiz, işe yararız ama gidemiyoruz. Tek hatamız oralarda yaşayan koca bulmamak mı yani? Ben bütün şartları sağlarken gidemiyorum, hiç bir şartı sağlamayan insana kapıları ardına kadar açıyorlar. Çok sinirim bozuldu.
Çok sinirlendim gerçekten. Size değil konu sahibi, sisteme.
İki senedir amerika, kanada, avustralya, almanya, kore gitmeye çalışmadığımız yer kalmadı, olmuyor olmuyor. Dil biliyoruz, eğitimliyiz, işe yararız ama gidemiyoruz. Tek hatamız oralarda yaşayan koca bulmamak mı yani? Ben bütün şartları sağlarken gidemiyorum, hiç bir şartı sağlamayan insana kapıları ardına kadar açıyorlar. Çok sinirim bozuldu.
Hakkinizda hayirlisi olsun.Ama bende koca bularak gelmedim...
Evlimisin canim? Bekarsan sana bi kocis ayarlarim avustralyada :)
Evliyim. Bi de eşime birini bulalım boşanıp gelelim, ne dersin
yok önemli değil.Kotu bi niyetle soylemedim,kusura bakmayin.
Suan bile cok pismanim ama kendime guvenim yok.Cok fazla kilom var malesef normal kilomdan 30-40 kilo kadar fazlam var.Dediginiz cok dogru kesinlikle esime guveniyorum bu konuda.Fast Food yerlerinde calisacak veya alisveris yapacak kadar ingilizce biliyorum.Ama amacim meslegim olsun ingilizcem guzel olsun
Evet,kendime inancim hic yok.O kadar sey varki halletmem gereken hep erteliyorum...Bence kendine inancın yok. Zaten yapamam diye başlamaya korkuyorsun. Sırf TV bile seyretseydin 6 sene de ingilizcen baya ilerlemiş olurdu.
Bak arkadaşımın 60 yaşında annesi kızını ziyarete gidince senin bu dediğin kurslardan faydalanıp kendine yetecek kadar ingilizce öğrenmiş.
Sen niye yapamayacaksın? Kafanda ki engelleri aş! Kendine bir şans ver. Yarın bir yerlerden başla mutlaka. Olmaz diyen iç sesi dinleme.
Allah daim etsin canim oyle deme bu devirde iyi adam bulmakta zor. Siz niye gidemiyorsunuz ki bahsettiginiz ulkelere? Gecen gun bi arkadas vardi konu acmis kocasiyla buraya geliyorlardi belki ona sorsan detaylari sana anlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?