- 9 Mart 2016
- 54
- 106
- 93
- 34
- Konu Sahibi orangecounty
-
neden bu isteksizlik çabasızlık pek,?Allah askina yardim edin hanimlar.6 senelik evliyim.Yurtdisinda yasiyoruz daha yasadigim ulkenin dilini ogrenmedim.Geldigimden beri hic bir sey yapmadim,ogrenmedim,cabalamadim.Esimle en buyuk sorunumuz bu "BENIM HIC BiRSEY YAPMAMAM"
Maddi olarak pek olanagimiz yok.Ama bu ulkede dil kursu bedava,belli bir harcamaya kadar devlet yil sonunda veriyor.Yani okumak,ogrenmek,gelistirmek istersem kendimi yapamama,engel olan diye birsey yok.Allahim napicam ben bilmiyorum,ölü gibiyim.Saksi bile benden daha cok ise yariyor bu dunyada
Allah askina yardim edin hanimlar.6 senelik evliyim.Yurtdisinda yasiyoruz daha yasadigim ulkenin dilini ogrenmedim.Geldigimden beri hic bir sey yapmadim,ogrenmedim,cabalamadim.Esimle en buyuk sorunumuz bu "BENIM HIC BiRSEY YAPMAMAM"
Maddi olarak pek olanagimiz yok.Ama bu ulkede dil kursu bedava,belli bir harcamaya kadar devlet yil sonunda veriyor.Yani okumak,ogrenmek,gelistirmek istersem kendimi yapamama,engel olan diye birsey yok.Allahim napicam ben bilmiyorum,ölü gibiyim.Saksi bile benden daha cok ise yariyor bu dunyada
Isteksizligimin sebebini bilmiyorumneden bu isteksizlik çabasızlık pek,?
istemeden mi gittin o ülkeye?
eşinle sorunların mı var?
eğitimin nedir,çocuk var mı?
vaktini nasıl geçiriyorsun genelde.
açıkcası koca 6 seneyi heba etmişssin çok yazık.
orada daha uzun seneler yaşayacaksanız hele daha da yazık.
çoktann dilini öğrenip tutunmuş alışmış olman lazımdı.
Pek ciktigim soylenemez zaten...Amerika'dayim..6 yılda dil öğrenmemek için evden çıkmamış olmanız lazım. Hangi ülke?
Problemimi bilmiyorum iste,yapmak cok istiyorum ama bisey beni engelliyor.Tembelligimin onune gecemiyorum6 sene çok uzun bir süre. Şimdiye kadar sular seller gibi öğrenmeniz gerekirdi. Probleminiz nedir, neden hiç bir şey yapmıyorsunuz.
Çok fazla zaman kaybetmişsiniz zaten, artık daha fazla oyalanmayın. Bir yerden başlayın.
cidden çok yazık etmişssin ama.Isteksizligimin sebebini bilmiyorum
Esimle sorunumuz bir tek bu genelde.
Kendimi bildim bileli tembelim ben.Liseyi bile bitirmedim.Cocugum yok ve gecen 6 seneme cook aciyorum ama hala hic bir caba gostermemek beni dahada uzuyor..
Problemimi bilmiyorum iste,yapmak cok istiyorum ama bisey beni engelliyor.Tembelligimin onune gecemiyorum
Kendimi bildim bileli boyleyim.Kilo aldikcada disaridanda soyutladim kendimiBaşka bir sıkıntınız var mı?
Veya fiziksel muayenenizi oldunuz mu, kansızlık filan da halsizlik yapar, halsiz olan insanın canı bişey istemez vs vs..
Ruhsal ve fiziki yönden sağlıklı iseniz bu kadar gamsız olmamalısınız.
6sene az değil. İmkan da varmış, gayret edin.
İnsan çalıştıkça ürettikçe öğrendikçe daha da istekli olur.
P
Pek ciktigim soylenemez zaten...Amerika'dayim..
25 yasindayim.Off diger soylediklerinize bisey diyemeyecegim yarama tuz bastinizcidden çok yazık etmişssin ama.
o kadar imkanın içinde dil öğrenmemiş bir cm ilerleme kaydedememişssin.
hani büyük sorunların vs. olsa hastalıktır filan tmm bişey denmez ama
sırf tembellikse kötü ya.
bi çocuk doğsa 6 yaşına gelmişti şimdiye:))
ama hayatın ne getireceği belli olmaz.
eşine güveniyorsun muhtemelen ama bence bir an önce sıyrıl bu psikolojiden.
kaç yaşındasın peki.
kaç sene kalacaksınız orada
Evet hiç bilmediğin belli gerçekten. Nickini bile yanlış almışsın.
Hemen kursa yazıl
üzgünüm ama gerçekleri duymak için açmadın mı konunu.25 yasindayim.Off diger soylediklerinize bisey diyemeyecegim yarama tuz bastiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?