tellwe.com'da bakılan fallar!

herra nerde canım,ne kadara bakıyo?

tellwede tarotu 13 e bakıyo ben baktırdıgımda 8 baktırmıstım ama yukseltmıs fıyatı bıde herrayı ben kendım secmıstım kımseden bısey duymadım o yuzden ordakılere sende bak yorumları felanda mutlaka oku oyle karar ver sonra cıkmazsa uzulurum

​sen ne baktırmıştın canım ?

canım ben ilgi duyduğum biri için baktırmıştım ama daha önce yakınlaşmamın olduğu ve çevremde olan birini tam olarak tarif etti hiç ahsetmediğim halde egosunun yüksek olduğundan bahsetti ki kaldı ki ego tanımını tam anlamıyla onunla yapabiliriz. İlerisi için ne olur bilemem ama bana terapi gibi geldi :)

Mesaj atamıyorum o yüzden cevap yazamadım sana ama ben 1 konu hakkında baktırmıştım bana gelicekmi diye 2 gün önce baktırdığımda hala nisan mayıs dedi bekliyorum bakalım :)

medyum tunaya dabaktırdım ben gercekci diyebilirim olucaksa olucak olmuycaksa olmuycak diyo olucak deyip avutmuyo ama cok uzun yazmıyo dogru tespıtleri var ama cıkacak mı bakalım=)

yaw bana medyum tuna da olacak dedi off of olsa kurban keseceğim yeminle

beklemek gercekten cok zor ben o kadar paralar doktum ki yuz yuze de cok baktırrım ama yok yaa hep bır ıkı ay sonra hemen degıl bıraz daha bekle inana beklemeden o kadar yoruldum kı omayacak dese tamam umudum kalmayacak...bulundugum sehırde yıllar once gitmedigim cafe baktırmadgım falcı kalmamstı en son bır gun cok sıradan bır yere gtmıstım unlu olmayan ordakı kadının her dedıgını yasadım belkı de ben cok ınanıyorum negatıf dusunmuyorum ondan cıkıyo sanırım=)olmazı da bır sekılde olduruyorum

dönmesin dese de üzülüyorum amaaan

dönmesin dese de üzülüyorum amaaan

ama düşünsene mart dıyo beklıyosun olmuyo nısan dıyo ayı aya atıyolar olmadıgı zaman daha cok uzuluyorum ben yuz yuze baktırdıgım falcıyı arastırıyım dedım ben ankara da yasıyorum orda gıttıgım bırı netten uc hafta demıstı pazartesı uc hafta olucak hıc bır sey yok bosuna ümit bagladım ıste=)nette bakıyorum kadın herkese uc hafta demıssss telwe de womenı cok begenmıstım basta ıı baktıgını dusnmustum ıkıncı bır fal yolladım tam tersını yolladı yuz yuze baktırmak daha ıı

yüzyüze bakan adam gibi biri olsa ankarada zaten bi dakika durmam

kemani vardı sakarya caddesını 2010 da baktırmıstım ben orda aysel dıye bır bayan vardı ama orası kapandı coktan o cok guzel bakıyodu bana dedıklerını bır bır yasadım belkı ben cok fazla ınanıyroum dıyorum ya ondandır=)ankarada gıtmedıgım kafe kalmamıstı ya hatta gıttıgım yerlre ıkı uc kez gıtmıstım sonra tövbe ettım bır daha baktırmycam dıye takı uc hafta oncesıne kadar turuncu cafeyı onermıstı bır arkdasım gıttım bı baktım cengız orda eskıden baska bır yerdeydı dedıklerı cok cıkmıyo=)cıkanlar da oldu tabı ama cok azı gül bakmıstı bana o da herkese aynı seyı soyluyomus sanırım olan yıne benım parama oldu=)cok paraya bakanlar ıyı bakıyo dıe bısey yok ben aysel hanıma 7.5 lıraya baktırmıstım marla singerin dedıgıyle turuncu cafedekı gulun dedıklerı aynı kelımelerdı ben o yuzden sasırdım burda paylasmak ıstedım cunku ordakı yorumlar artık bana ınandırıcı gelmıo herkes ıı ıı dıo baktırıyorum fosss uyarmak ıstemıstım ama reklam yapmakla suclandım=)dun medyum tunaya baktırdım ıste bakalım

Arkadaşlar bu yazımı yazdıktan sonra , şikayetim sitesi onları aramış sonra bana
tellwe nin sahibi olan bey telefon açtı.
20 dakika kadar konuştu. Çok içtendi ve ilgilendi , konu ile ilgilendiklerini söyledi.
Bu iki falcı aynı kişiymiş, sonuçta falcılardan bir tanesinin sayfası kapandı.
Şimdi tek sayfadan devam ediyor.

İyiniyetlerine inandığım için sizlerle paylaşmak istedim.

Aurana isimli hesap kapandı...
açık kalanı söylemiyeyim, ekmeği ile oynamayayım.
millet memnun çünkü.

bence soyle cunku zaten ısını ıyı yapıyosa ekmegıyle oynamış olmazsın begenen gene begenır eger ıyı yapamıyosada ınsanlar kanmıs olmaz mesela ben ordakı sahsenemle kahin39 un falcı falan olduklarına ınanmıyorum ve yazıyorum bence yazkı kımın ne oldugunu bılelım:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…