- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
ben tarot baktırmıstım ona bana dedıklerı oldu bır seyı beklıyorum işte o da olursa tamamdır=)ben ona baktırdıktan sonra baska kımseye baktırmadım cunku net yazmıs her seyı ondan sonra birine yuz yuze baktırdım bulundugum sehırde cok unludur aynı kelımelrı kullandı ona sasırdım=)dıger falcılar için aynı şeyi söyleyemem
pembekahveye mi?
ben tarot baktırmıstım ona bana dedıklerı oldu bır seyı beklıyorum işte o da olursa tamamdır=)ben ona baktırdıktan sonra baska kımseye baktırmadım cunku net yazmıs her seyı ondan sonra birine yuz yuze baktırdım bulundugum sehırde cok unludur aynı kelımelrı kullandı ona sasırdım=)dıger falcılar için aynı şeyi söyleyemem
Nickin bile marlyy. Şüphelendim.
Marla singerr'a baktırdım. O kadar güzel şeyler söyledi ki umarım çıkar diyorumAyrıca hiç bahsetmediğim ama etrafımda olan birini bire bir tarif etti kişilik özelliklerine kadar sana geliicek bu kişi dedi 2 hafta var yazarım eger çıkarsa ki umarım çıkarr :))
wallahi gunahımı aldınızzz sıteye gırdıgımde ısmım cok var sanırım kullanıcı ısmı kabul edılmemıstı kafadan attıgım bır seydı o kadının profıl sayfasını okursanız o kadar havalarda bırı kı kımseye eywallahı yok emın olun iyi niyetımden dedım bosuna dogerlerıne baktırıpda beklemeyın dıe womene cok ıı demıstım ama ıkıncı falı yolladıgım da hayal kırıklıgına ugratmıstı benı hera da aynı sekılde bu sadece yuz yuze baktırmıstım bulundugum sehırde ıı bır falcıya onla aynı seyı soyledıgı ıcın burda yazmak ıstedım ki demek ki iiyi de size kalmış
zaten baslı basına gunah degıl mı canım fal muhabbetı? gelecegı hıckımse bılemez Allahtan baska onlar sadece bılıncaltınızı ıyı okuyor ayrıca tarot gercek olsaydı herkes kart acar hayatına bakardı mantık dısı hepsı...
ya senıde anladık artık yeter ya sen baktırma bız baktırıyoruz hem baktırmıyosun hem hala bu topıklerdesın uyuz oluyorum hayret bısey ya
ya senıde anladık artık yeter ya sen baktırma bız baktırıyoruz hem baktırmıyosun hem hala bu topıklerdesın uyuz oluyorum hayret bısey ya
ya para benim,günah benim.neden falla ilgilenmeyip fal topiclerinde geziyolar anlamıyorum,burası da günah o zaman.hey Allahım ya,zaten canım sıkkın.
kızlar meleği bekledim bugün ama yok,hergün girmiyo mu siteye?bir de baktırdınız mı meleğe,kimi tavsiye edersiniz ilkay ve melih dışında?
o sıteden baska kımseyı denemedım ben ya melegın verdıgı tarıh gelmedı hep olumlu konusmustu ama bılemıyorum eger melege baktırcaksan katına acmasınıda soyle
ya ben artık reklam yapıomus gıbı oluyorum ama ben herrayı cok begendım bana bu ay ıcerısınde soyledıgı bısey harfıyen cıktı onuda yazıyımkı kımsenın aklında soru ısaretı kalmasın...
ben ona bır ay once baktırmıstım bana demıstıkı nısan ayı ıcerısınde senın cevrenden tanıdıgın bırısının ılgısı oldugu ve bu kısıden teklıf alacagın cıkmıs ancak sen bu ıstemıyceksın yazmıs gercektende bu ay soyledıgını harfıyen yasadım ve hıcte beklemedıgım bırısıydı asıl sordugum soruya ıse hazıran sonu demıstı bılmıyorum artık beklıyorum ben tarot baktırmıstım ama ıyı dusun ıstersen dene