tellwe.com'da bakılan fallar!

ben dun tarot baktırdım bu sitede.askfalları diye biri.
çok kısa o sana geri dönecek iki üç hafta bekle yazmış.açıkçası bana samimi gelmedi.sayfasındaki yorumları okudum herkese olumlu şeyler yazmış.gerçekçi olduğunu düşünmüyorum.ayrıca yazdığım yorumlara da cevap vermedi.verdiğim paraya acıdım valla.boşuna umutlandırıyolar insanları.bi daha denemiycem.

haklısınız. ben artık sıkıldım o siteden baktırmıyorum fal mal. promosyon fal sistemini değiştirmişler istediğin kişiye baktıramıyorsun artık, kopyala-yapıştır gibi alakasız yorumlar yapılıyor fallara, saçma sapan birşey olmuş. yorumunu beğendiğim 1-2 kişi olmuştu ama bu değişikliklerden sonra bir daha girmem o siteye. dediğiniz gibi aynı kişinin birden fazla hesabı olması durumu da insanları kandırmaktan başka birşey değil, insanlar 3-5-10... lira da olsa belli bir para karşılığı hizmet alıyorsa böyle sahtecilik yapmaları kabul edilemez...

ordaki falcıların cogu sımdıkı durumu ıı analız edıyo womene bır kere baktırdım olumlu konustu dıgerınce bekle gör gıbısınden yesılcıngene sahsenem hıc bırınının dedıgı okmadı sadece marla singerr var o gercekten cok ıı soyledıgı br cok sey cıktı bır sey var onu beklıyorum yuz yuze baktırdıgım falcıyla bana aynı kelımelerı kullandı onun dısındakılerın hepsı sallıyo herra bana ok kısa bı yprum yapmıstı sorumun cevabını ne alamamıstım sordum tekrar bana ben ona bakmadım kı dıo neye baktın o zaman herkes olumlu yorum yapınca ıı sanıp baktırıyosun ama marla singerrn ustune tanımam gercektn yaklasıo

aranizda Crimsonlady'ye fal baktiran var mi?
nasil fal bakiyor?
Merak ettim.

Baktırmıştım ben.
Bir detayı çok iyi bilmişti geçmişten.
Şaşırmıştım epeyce.
Ama diğer söyledikleri hep gelecek adına olduğu için bir şey diyemiyorum.
Bence parayı sorun etmiyorsanız deneyebilirsiniz.

marlasingerı denemeyi düşünüyorum bende. baklaım ne çıkıcak sonuç

ben tellwe ye inanmıyorum yamedyum tunaya heveslendim o da meşgulüm dedi iade etti...gerisi fos fönecek bekle bekle...martta baktırdım nisanda dönecek nisanda baktırdım mayısta dönecek masalları...

ben tellwe ye inanmıyorum yamedyum tunaya heveslendim o da meşgulüm dedi iade etti...gerisi fos fönecek bekle bekle...martta baktırdım nisanda dönecek nisanda baktırdım mayısta dönecek masalları...

Yıllarca fal baktırmış biri olarak söylüyorum. Eski sevgilimle yeniden görüşecek miyiz sorusuna neredeyse hiçbir falcı hayır, artık olmaz demez. )
Her zaman dönecek, yok seni seviyor vs. sallarlar.

Marlasingere baktırmıştım ben.
Uzun uzun yorum yapıyor ama çıkan olmadı.
Atıyor bence. Kalp gözü açık olanlardan değil.
Sen beğenirsin belki ama. Bilemem. :)

profilde çok iddialı konuşmuş az önce de bir arkds söylediklerini yaşadım dedi bende kararsız kaldm bak şimdi

sen ne falı baktrmıştın canım ?

yOK kız bana hep dönmicek dediler dönmedi de zaten uyuzzz çocuk

:O Şoklardayım.
İlk kez duyuyorum böyle bir şeyi.
Demek ki sana dürüst falcılar denk gelmiş hep.
Hem insan mantığını kullanmalı.
Seni seviyor, düşünüyor gibi zırvalar söylüyorlar; öyle olsa zaten ayrılık olmaz ki.
Ama seven insanlar kendilerini bir şekilde inandırıyorlar bu yalana.
Sonra bekle babam bekle ... :S
Gelen giden yok. Allah kimseye göstermesin. Çok sıkıntılı bir durum. :SSS
Ben artık tecrübe sahibi olduğum için çok objektif bakabiliyorum bu meselelere.
O açıdan rahatım.

Son düzenleme:

profilde çok iddialı konuşmuş az önce de bir arkds söylediklerini yaşadım dedi bende kararsız kaldm bak şimdi

sen ne falı baktrmıştın canım ?

Kahve de baktırmıştım. Tarot da.
Hiçbir dediği olmadı.
Ama bana olmadı diye sana da olmaz diyemeyiz.
Sen de bir dene bakalım.

Bende crimsonlady,Womenn,arzubaci,Medyumtuna ve pembekahve'ye baktirdim.

Crimsonlady: uzun uzun yorumladi, begendim yorumunu.
Womenn: pek begenmedim, biraz genel olmus ve kartlarin anlamlarini yorumlamis..
kartlarin anlamlari zaten internet var ..
Arzubaci: biraz kisa ama tutarli.
MedmTuna: bence salladi, yani pek begenmedim
Pembekahve: onun begendim gercekten, yorumu uzun olmus ve nokta atislari da vardi.

ben tarot baktırmıstım ona bana dedıklerı oldu bır seyı beklıyorum işte o da olursa tamamdır=)ben ona baktırdıktan sonra baska kımseye baktırmadım cunku net yazmıs her seyı ondan sonra birine yuz yuze baktırdım bulundugum sehırde cok unludur aynı kelımelrı kullandı ona sasırdım=)dıger falcılar için aynı şeyi söyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…