İmparatoriçeye ben de 3-4 kez gönderdim.Kullandığı dil çok bozuk bir kere, ne dediği anlaşılmıyor bazen ve birşeye tutturdu mu tutturuyor sanki Allahmış gibi.Herşeyin sebebi "imtikan" ona göre (intikam demek istiyor ama kendisi imtikan diyor, onun gibi yazdım), her konuda birileri birilerine inat yapıyor, intikam için yapıyor, başka bir laf bilmiyor.Bir de bir tutturmuş yok bugünlerde başınız ağrıyacak, yok mideniz ağrıyacak, hangimizin ağrımıyor ki Allah aşkına?3 faldır iddia ettiği şeyi son falda çark etti, bu sefer öyle değil dedi.Yorumları çok abartılı, bir keresinde ben bir yola gidecektim bana dedi ki çok büyük bir kargaşa olaylar olacak dikkat edin falan dedi, korktum ben de, olan şey gerçekte şu: beklediğim otobüs trafik dolayısıyla 1 saat geç geldi garaja.Ve eleştiriye de açık değil, ona göre beğenmedim diyen herkes ona oyun oynuyor, komplo kuruyor vesaire...Bana da komplo kurdun diyecek diye korkudan beş verdim :)
Ayrıca ben fallarla ilgili epey tecrübeli ve bilgiliyim.Sizlere şunu söyliyim, kendine medyum, kahin, aracı bilmemne diyen kimselere itibar etmeyin, eğlence gözüyle bakmak istiyorsanız o gözle bakın ama su falı tekniği gibi bazı teknikler illa birşey olacağından değil korkutmak gibi olmasın ama gereği olmayan şekilde tehlikeli şeyler, şimdi yeri burası değil uzun uzun anlatmak istemiyorum ama çok iyi biliyorum o insanların yöntemlerini ve çoğunun kendi bile bilmiyor neyle uğraştıklarını, birkaç tane dua ezberlemekle bazı yöntemlerle gelecekten haber falan gelmez buna yüzde yüz garanti veriyorum.Bilip bilmediğiniz insanlara anne adınızı vermeyin, iyi niyetli görünen herkesle dua işlerine de girmeyin.Bir kere herşeyden önce şunu düşünün Allah sizin anne babanızın kim olduğunu zaten biliyor, o anne isimleriniz nasıl varlıklara veriliyor ve haber alınmaya uğraşılıyor siz düşünün artık.Yani kısaca fal olayının derinine girmeyin, baktıracaksanız mütevazi, haddini bilen, sezgileri kuvvetli yorumculara eğlencesine baktırın.Geleceği de kimsenin kesinlikle yüzde yüz bilemeyeceğini bilerek baktırın.