- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.721
Ayyyyy bilemedim simdi.
Kiraze olumsuz da konusabile bir insan, bana olumsuz konusmuslugu da vardir.
Bana dediklerinden cikanlar oldu, sallayip tutturan birisi degil bence, cidden guzel bakiyor.
Desia ya baktıran var mı ya hiç benim kafam karıştı biraz
merhaba kızlar , aranıza yalnızca yukarıdaki mesaja cevap vermek için bugün katıldım.
Fatıma ablaya 3.kez fal baktırdım. ilk falımda isim bilmişti söylediği birçok şey doğruydu , ikinci falımda da aynı şekilde. Ve bi hevesle 3-4 gün önce yine fal yolladım , ilişkime yogunlaşarak tarot attım ama soru sormadım dedim abla sıra geç geliyor yogunsun diye hani danışmak istediğimde sorum oldugunda hemen hızır gibi yetişebilesin diye vs. Gece pc yi kapattım yattım tam mail geldi falım okudum ve gerçekten beni anlatıyordu. KAlktım yeniden pc yi açtım oy verdim ve sorularımı sordum. sorulara cevap vermedi yogunlugundandır diye düşündüm. öglende bakalım burda neler konuşuluyor diye araştırdım , benimde fal merakım vardır ve sizlerden çok tavsiye almışımdır dışarıdan okuyup. ve yukarıdaki mesakdaki fal gece bana gelen falın aynısı. sadece "oğlak" yerine "aslan" yazıyor , sonunda ve başında bikaç değişiklik filan. fal gerçekten çok iyi uyuyor bana, ama buraya bakınca anladımki sadece copy-paste ve biraz düzeltme. keşke bakmasaydı ama bu olmasaydı. gerçekten çok inanmıştım. sizlere diyeceğim 2 de bırakın 3te onlar bırakıyor zaten.
canım sen tellwede ozzzlem nickli üyesin sanırım çünkü böyle bir üyenin de buna benzer bir yorumunu okudum, dün benim de 2. falımı yorumladı şahsi fikrimi yazacağım buraya sonuçta fatima benim anam bacım değil ki savunup destek çıkayım :) ilk falım olağanüstüydü gerçekten, 2. falımda da aynı soruları sormuştum diyebilirim ve 2. falım da ilkine benzer bir yorumdu. Ben bunu şöyle yorumluyorum, 2 fal arasında çok kısa bir zaman vardı ve bu süreçte köklü değişikliklerin olmayacağını düşünerek falların birbirine benzemesini normal karşıladım yani copy-paste olayı olarak görmedim bu nedenle .. ve yine bence ilk ya da ikinci falların bu kadar bize uygun yorumlanması isim bilgisi vermesi ki ben şimdiye dek hiçbir falcıdan direk çatır çatır isim duymadım genelde en muhtemel harfleri söylerler tutturmak için. Yani bu kadının bunları biliyor olması bana hala güven veriyor .. hatta 2. falımda da farklı bir konuda farklı bir ismi bildi yani .. ben bu kadının içi boş bir falcı olduğunu düşünmüyorum bu kadar sık aralıklarla fal yollarsak olacağı budur bence :)
evet canım , bende yeteğine ciddi anlamda inanmıştım çünkü gerçekten bişeyleri bildi güzel yorumladı ona lafım yok. 3 5 günde birde fal yollasak bu onların copy-paste yapma hakkını doğurmaz çünkü zaten paramızla baktırıyoruz her neyse parasında değilim ve hani bakmak istemiyorsa iade etsin yada falı bekletsin ki ben zaten fal elinde kalsın sorunum sorum olunca bakabilir misin demiştim. yani güvenin sarsılması var ya o işte çok kötü birşey. çünkü kopyaladıgı fal zaten durumuma uyuyordu ve bu resmen aldatmak oluyor , önceki fallarda inandırıp bunu kullanmak gibi bişey bu.
bana promosyon bakmıştı canım ne oldu?
ya sorduğum soru üzerine baktı sanki falı öyle şunu şunu görüyorum demedi sende bildiği şeyler oldu mu bi soruyu diğer falcıların aksine yorumladı
ya söyleki benim falım promosyon olduğu için bir soru soramadım ama içinde bulunduğum durumu güzel özetledi tahliller iyiydi ama aşk hayatında biri görünmüyor falan dedi oysa yeni bir ayrılık geçirdim görmesi lazımdı kafamda bşeyler olduğunu o konuda yorum yapmamış. hep ucu açık herkese uyacak seyler yazmış maddi sıkıntı, kariyer dedi yok çekemeyen insanlar vb.
crayzwomen a baktıran baska var mı peki tutturdu mu bişeyler gelecekten arkadaslar?
su falı gönderdim durum analizi oldukça iyi gelecek için 1-1.5 ay demişti sanırım 1 ayım dolmak üzere şimdilik bir kıpırdama yok :)
ayy banada 1 ay içinde dedi ve durum analizleri çok iyiydi psikolojimi halimii çok iyi bildi hadi inşallah :)