- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.761
oylede cnm ama kahve falıda oyle bakılır,ben ne atarsam atım aynı tarz yorum alıyorum millettenbirde kahve falı atıyoruz soru sorduruyorlar:S
bana çok ama çok saçma geliyor:/ kahve falı tamamen spontan bir fal bence,çoğunun kahveye bile baktıklarını sanmıyorum ben
ben 1 kez su falı baktırdım ayın 2'sinde, peki genel olarak nasıl yorumu ? gelecek tahmini tutarlı mı ? kimdi hatırlamıyorum burda birisi ailece müdavimiydi bu kadının onların gazıyla ben de yollamıştım ve iyi de yapmışım :) ama verdiği tarihlere daha zaman var, ben çatlıyore meraktan
benm verdiği tarihlere çok zaman yok cnm inşallah olursa sizinle paylaşırım,gelecekle ilgili bencede olabilitesi olan şeyler söylüyor:) biraz zaman geçsin kahve falını denemk istiyorum onun.
telwe de sadece venüsamber bilmişti benim durumumu ve ona göre ilerledi mevcut olaylar.
klotho patladı ve hayal kırıklığına uğradım birdaha hayatta denemem, dedikleri çıkmıyor.
chloe, kiraze bunlarda patladı.
birde gariptir Augur'a atmıştım öylesine ilişkin başlayacak dedi ve vakit verdi tam da vaktinde başladı ilişkim. denenebilir bana kalırsa
ay hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin de bize de umut doğar çünkü benim tarihe de 1 ay kadar kaldı
inşallah cnm hepimizinki çıkar :)
Augur'un fiyatıda uygunmuş ben deneyeceğim bir ara onu,venüse aslında fal atmıştım sıkıldım beklemekten çektim sonra:S keşke çekmeseymişim,onuda deneyeceğim bi ara:)
Kahınokeanos' a yollamıştım son kalan 5 kredimi. Kahve falı yolladım, hayatımda böyle kahve falı yorumlayan görmedim. Tarot kartlarının anlamlarını birebir yazıp yollamış. Süslü kelimelerle doldurmuş falı. Ne bir nokta atışı var, ne de başka şey. Hiç beğenmedim hem de hiç. Hatta tellwede baktırdığım en kötü faldı benim için
kızlar bu arada uyanık olmak açısından rhea'ya 2 kere fal baktırdım ve fal"MERHABALAR. HOŞGELDİNİZ. HEM GÖNDERMİŞ OLDUGUNUZ FİNCAN RESİMLERİNİZİ YORUMLAYACAGIM HEMDE KENDİ DESTEMDEKİ KARTLARDAN SİZE ÖZEL BİR AÇILIM YAPICAM BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SİZİ NELER BEKLİYOR.KAFA KARIŞIKLIGINIZ VE DERİN DÜŞÜNCELER İÇİNDE OLUŞUNUZ RUH HALİNİZİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEMİŞ İÇ SESİNİZ ÇOK FAZLA BU DURUM SOSYAL YAŞANTINIZA DA YANSIYOR.BU ZAMANA KADAR HEP SORUNLU İNSANLAR VE SORUNLU İLİŞKİLER DÜŞMÜŞ PAYINIZA .KARŞINIZA ÇIKAN KİŞİLERDE DE HEP BİR ŞEYLER EKSİKMİŞ YARIM KALMIŞ ARANIZDA..."ikisindede bu şekilde başlıyor,bana biraz copy pastecymıs gibi geldi o da
Aa bide benim falımı iade etmişti bu enerjim düşük die canım anaammmm iyi ki de bakmamış :?:)
kızlar bu arada uyanık olmak açısından rhea'ya 2 kere fal baktırdım ve fal"MERHABALAR. HOŞGELDİNİZ. HEM GÖNDERMİŞ OLDUGUNUZ FİNCAN RESİMLERİNİZİ YORUMLAYACAGIM HEMDE KENDİ DESTEMDEKİ KARTLARDAN SİZE ÖZEL BİR AÇILIM YAPICAM BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SİZİ NELER BEKLİYOR.KAFA KARIŞIKLIGINIZ VE DERİN DÜŞÜNCELER İÇİNDE OLUŞUNUZ RUH HALİNİZİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEMİŞ İÇ SESİNİZ ÇOK FAZLA BU DURUM SOSYAL YAŞANTINIZA DA YANSIYOR.BU ZAMANA KADAR HEP SORUNLU İNSANLAR VE SORUNLU İLİŞKİLER DÜŞMÜŞ PAYINIZA .KARŞINIZA ÇIKAN KİŞİLERDE DE HEP BİR ŞEYLER EKSİKMİŞ YARIM KALMIŞ ARANIZDA..."ikisindede bu şekilde başlıyor,bana biraz copy pastecymıs gibi geldi o da
siz gerçekten geçmişinizde çok sıkıntılı zamanlar yaşamışsınız; ama bu kadar sıkıntıya ragmen ayakta dimdik kalmanız çok güzel. bir başkası sizin yaşadıklarınızı yaşasa ayakta kalacağını hiç mi hiç ihtimal vermezdim. bir dönem streslerle alakadar sıkıntılar yaşamış am yine kendinizi kendi başına iyileştirmişsiniz. şimdi hayatınız yalnız kalmamak istiyorsunuz ve size yoldaş olabilecek bir beyfendi olsun bana mutluluk aşk versin istiyorsunuz. ikizler burcu zaten aşksız yaşayan bir burç değildir. bir kişiye karşı karışıklığınız olmuş ama bu kişinin dengesizliği üzerine ilşkinin devamı akibeti olmamış. am bu kişiye oldukça emek harcamışsınız ama o kişinin engellerinden yana aşamamasından yana sıkıntılar olmuş. bu kişi gözardı etmeniz isabetli karar olmuş zaten sütten ağzınız zamanında yanmış ve yağümurdan kaçarken doluya tutuşmak istememişsiniz. ama hayatınıza yeniden bir adam girecek bu adam az uzun yaş olarak size yakın olucak sizin gibi bir boşanma süreci yaşamış babalığı tatmış ama çocugu yetişkin olan bir beyfendi olucak istinde e ve t harflerini görmekteyim. bununla bu yıl içinde 5 6 aya kadar tanışcaksınız. illa da evlilik isteyen bir yapınız yok. hayırlısı ise neden olmasın hesabındasınız ama korkularınız var bu yönde. karşınıza cıkacak adam az esmerce devletvari bir yerde çalışan kliderlğini olan birisi olucak. yakın zamanda olan ile ilgili bir gelişme aman aman önemli birşey görmemekteyim. zaten ilşki de denmezmiş ona.cıks yani. öte yandan bu e ve t harfi olan adam resmi bir yerde olabilir çıkıyor. burcu aslan ya da koç burcu olup yakışıklıca karizmatik biri olucak. sizin kadar genç gösteren biri ayrıca. zamanında sizin boşanabileceğinize kimse ihtimal vermemiş canım. ama bu hayırlısı olmuş. maddi anlamda sıkıntıları olmayan bir beyfendi. ayrıca mehmet gibi birini tanıyor musun ahmette olabilir sadece merak ettim. hisserim yönünde soruyorum size. şimdilik görüşmek üzere. kendine iyi bak canım
bunların bir ısmını fincana göre yada karta göre ve yaş ilişki durumuna göre değiştiriyor sanırım isim filanda bilemedi
Arkadaşlar fatima nın yorumunu bir kez daha okudum.
Yukardaki yorumun ortalama yüzde 60 ıda bende yazıyor üzüldüm şimdi ya
Arkadaşlar fatima nın yorumunu bir kez daha okudum.
Yukardaki yorumun ortalama yüzde 60 ıda bende yazıyor üzüldüm şimdi ya
Dostlar, en iyisi sesli fal bence , copy-paste olasiligi %0.
Tellwe rezil bir site gercekten .
Cherry tellwe ilede ilgili değil aslında,kişinin vicdanıyla alâkalı.Hayır anlamadığım copy yapacaksan niye fal alıyosun?50 kişi almada 10 kişi al,bitir yine al.Hem kendini bunaltma hem karşındakini beş gün bekletme.Falın yüzde 60'ı aynı diyor kız ya.Yani şimdi bu falmı bakmış oluyor.Belliki sadece isim,fizik,mekân vs.gibi çok göze batan yorumları yapıp,standart herkese uyacakları fix yolluyor.Bu kadar insanın hayâli,umudu var sonuçta.Hiçbi şey değilde,üzücü olan bu zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.