- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 41
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.501
Anaaamm yirim o zilliyi innnşallah kuzum
Ayyyy sen böyle konşnca daha cok merak ettim ama hala 8. Sıradayım
bekle canım muhtemelen bugün sıra gelir ve inan bana gerçekten beklediğine değecek. Bana sevdiğimin adını verdi direk ya. Başvuru yaptığım bankanın da adını verdi pes diyorum. muhakkak bekle tatlım
Bir de eski fallara bakarken serüven in falı dikkatimi çekti bence seruven kesinlikle denemeye değer hemde ücreti de ucuz 5 TL imiş. En azından çıkmasa bile üzülmez insan.Hem de seruven gerçekten iyimiş tekrar ona baktırsam mı diye düşündüm yani :)) Kısa ama isabetli fal bakmış.
Hangi fali baktirmissin sekerim?
SEruven i ben de begeniyorum, bence isabetli bakiyor. Sana dedikleri cikmis mi?
pericancım çok teşekkürler bizleri bilgilendirdiğin ve falını paylaştığın için.. gelişmelerin hepsi çok güzel ..inşallah gönlüne göre olur ki zaten bu ayın sonu demiş, çok zaman da yok.. az bir zaman vermiş.
kızlaaar, artık bu da fiyatını arttırır .. baktıran herkes lütfen yorumlarını yazsın da bilelim
Kızlar falım geldi.. Ben ne online da ne gerçek hayatta böyle bir fal baktırmadım hiç.. Suan saat çok geç ayrıntıları yazarım ama.. Olamaz gerçekten böyle birşey.. MedyumFatıma diyorum baska birşey söylemiyorum...
nickin aynıymış cnm bende memnun kaldım,biraz aceleye geldi bnm ama olsun inşallah dedikleri çıkar :)