- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 41
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.321
Frekans işi olduğunu hepimiz öğrendik artık. Herkesin favorisi başka gerçekten de.
mıstıkkedi yok uzun süredir ama başka sitede var. İlkay Gür adı.
Hangi sitede bilmiyorum. Falsepeti olabilir.
Aranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
kiraze, chloe, mıstıkkedi hep favorim kahvede.
Memnun olduklarım var.Ruhani çok iyi ama pahalı,uygun fiyatı olanlar nefertiti424,esince,venusun kızı,utem,saraylihanım,moonlight21,m3l3k,metalist,altıncıboyut,ben bunlara baktırdım,iyiler.beğenmediklerim de var onları yazmıycam.
kızlar falimpir adında yeni site var,üyelik yaptım ama açılmamış
açılsın,hemen baktırcam..yeni falcılar bir defalığına sadece 1 Tl miş,fırsatı kaçırmamsonradan fiyatları normal olacakmış.ben burda hangi falcı iyi paylaşırım,ayyyyyy şu fal merakım yokmu ((
esincenin dediğinin tersi olmuştu bende. saraylıhanım ise hiçbir şeyi bilememişti. çok kötüydü.
bi aralar madamsalu fırtınası esmişti..baktırdın mı sen madama?
Memnun olduklarım var.Ruhani çok iyi ama pahalı,uygun fiyatı olanlar nefertiti424,esince,venusun kızı,utem,saraylihanım,moonlight21,m3l3k,metalist,altıncıboyut,ben bunlara baktırdım,iyiler.beğenmediklerim de var onları yazmıycam.
kızlar falimpir adında yeni site var,üyelik yaptım ama açılmamış
açılsın,hemen baktırcam..yeni falcılar bir defalığına sadece 1 Tl miş,fırsatı kaçırmamsonradan fiyatları normal olacakmış.ben burda hangi falcı iyi paylaşırım,ayyyyyy şu fal merakım yokmu ((
Kızlar az önce baktırdım aslında pek şaşıetacak bie şey demedi ama beğendim yorumlar güzel ve ilgili olması hoşuma gitti sevgilimi doğru tahmin etti o senin kaderin dedi bilemiyorum belkide bu hoşuma gitmiştir bi kaç şey daha bildi deneyin derim ben sizinde önerileriniz varsa alabilirmiyim :)
Kızlar az önce baktırdım aslında pek şaşıetacak bie şey demedi ama beğendim yorumlar güzel ve ilgili olması hoşuma gitti sevgilimi doğru tahmin etti o senin kaderin dedi bilemiyorum belkide bu hoşuma gitmiştir bi kaç şey daha bildi deneyin derim ben sizinde önerileriniz varsa alabilirmiyim :)
Ben crimsonlady, galen ve eyifer diyorum.
Aynen bende medyumhipere bi kahve falı baktırdım enerjimi tuttu ondanmı yoksa güzel şeyler yazdığımdan mı bilemedim ama kendimi bi yakın hissettim ne biliyim ama an tespitleri çok başarılıydı bende.bende memnun kaldım
Medyumhiperin çıkmayan falı varmı aranızda kızlar?
Falimpir açılmış canım baktırdın mı sen ben üye olamadım ya
evet canım açılmış,ama fal bakımları 18.02.14 den sonraymış.hatta yeni üye olanlara 1 fal ücretsiz baktırıyorsun.üye olmadıysan bugün den 18.02.14 kadar üye olan kampanyadan yararlanıyor.ben 1 ücretsiz falımı kaptım bilesende kaçırma