- 8 Eylül 2013
- 596
- 727
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.281
Metaliste baktirdim cok begenmedim.. yani pozitif bi faldi olacak vs hani denenebilir belki ama ben cok tatmin olmami$tim
Falalem Beren Güneş nasıl kızlar?
dün baktırdım tarot.
anı ve geçmişi kişilikleri çok doğru analiz etmiş gelecek çıkar mı bilemiyorum tabi.
Forumda beğenenler var diye hatırlıyorum ; ama bakalım zaman memnun kalırsan yazarsın dimi?
Forumda beğenenler var diye hatırlıyorum ; ama bakalım zaman memnun kalırsan yazarsın dimi?
Tellweye kredi yüklediysen ve eger mecbur kaldiysan baktirmak icin venüsamberi tavsiye ederim bence
hani cok etki altinada almayim sadece öneri olarak söylemek isterim sen yinede düsün tabiki
tabiki yazarım
Telwe'de fal baktırdım kızlar. 2 tanesi olumsuz. Bilgi almak isterim eğer bunlardan birine baktıran varsa: crazywomen, ceydacey, treas, MABET, VenuSunKizi, TILSIMM, MeralBostan......:44:
Telwe'de fal baktırdım kızlar. 2 tanesi olumsuz. Bilgi almak isterim eğer bunlardan birine baktıran varsa: crazywomen, ceydacey, treas, MABET, VenuSunKizi, TILSIMM, MeralBostan......:44:
Pembe tablo çizmeyen ve falları tutarlı,gerçekçi olan kişilerin başında Aslı,kiraze ve hoinner geliyor bence Hoinner in söylediği çoğo şeyi yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum fakat artık bakmıyor sistemde değil bunlar tarotu iyi bakar özellikle de Aslı.Kahve de sezgilerindili çok iyi hislerenerji iyi Son olarak birini keşfettim kallista diye kahvede o da çok tutarlı Özellikle kahve tarota göre daha tutarlı sonuçlar verir
merhaba, kiraze12 artık referans istiyor ilk kez bakmak içinsiz bana referans olabilirmisiniz ben de baktırmak istiyorum :)
Ben olurum da, referans olmak nedir is basvurusu mu bu
Bana dedikleri cikmadi kiraze nin bu arada.
ya sormayın :) öyle yazmış duvarına. çıkmadıysa size dedikleri boşverelim o zaman :) teşekkür ederim yine de...
ya sormayın :) öyle yazmış duvarına. çıkmadıysa size dedikleri boşverelim o zaman :) teşekkür ederim yine de...
Cok hevesliyseniz, falalem deki ester kira da ayni hatun
Yani cikan hic duymadim, ama kiraze nin tutmadigi cok kisi gordum, o yuzden uyarayim dedim.