- 6 Ocak 2014
- 16
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.241
kızlar hoennir falalemedekı mert reıkı arayanlara duyurulur:)
telwee de joker ve destina var sorularımı hep bildiler ama diğerleri bi tuhaf açıksası ama destina ve joker bence çok iyi belis var tamamen atıyo bence olumlu şeyler sölüyo hep ama aslı yok ama bu dediğim iki falcı olumlu yada olumsuz ne gördüyse sölyor :/
crazywomen süper bir falcı her dediği oldu herkese tavsiye ediyorum...
ben ruhaniye 2 kere baktırdım.. seninki kadar olmasa da bana da şok edici bir kehanette bulundu ve hatta ocak sonunda duyarsınız demişti. eğer çıkarsa bende gelip buraya yazıcam.. ve eğer çıkarsa ruhani tek falcım olur bundan sonra..artk fal işini bırakırım kesin..
Birçok kişiye fal baktırdığım için çok ciddiye almamıştım ama sırf meraktan gönderdim.Ayna falı yolladım ben güncel bilgilerin doğru olması lazımmış doğum günü isim soyad istedi ardından öyle çok şey söylemişki sanırım 2-3 sayfalık yorum yapmış hepside benimle ilgili neler varsa ve ne yaşadıysam vardı.Pahalı ama 10 tane falcıya göndericeme bitek ruhani'ye yollarım ayda 1-2 çünkü nerdeyse hergün fal baktıran bi bayanım.Bugüne kadar tellwede hiçbir falcı tutmadı bilmiyorum belki enerji meselesi yada ruhaninin bilinmeyen güçleri var gibi.İlginç yani 3 gündür şok içindeyim yine ona yolladım bukez kabala bakacak saatler oldu sıram gelmedi merakla bekliyorum saatler geçmiyorda
merhaba kızlar, telve de Bathsheba baktıran var mı?
burda biri madamsalu olduğunu söylemişti, oysa şayet dedikleri çıkmıyor..