- 7 Haziran 2013
- 2.740
- 10.125
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.261
Dedikleri cikan falciyida bi türlü bulamadik
Hiç söyleme, eleye eleye baktıracak falcı kalmadı resmen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedikleri cikan falciyida bi türlü bulamadik
peki metalist'i deneyen var mı? :44:
denemedim ben, ki şu sıralar tellweye olan ilgi azalmış burdan pek kimse önermiyor artık, binnazabla topiğinde şu sıralar fal sepetinden Taha önplanda.
Oncelikle, henuz verdikleri tarihler gelmedigi icin bu yarım bir degerlendirmedir. Bunu belirteyim. Sadece aklinizda bir fikir olsun.
Ruhani; (ayna+su) uzun yorum yapiyor.yer yer kendini tekrara düşüyor gibi gibi. 15 gunluk tarih vermisti ama olmadi. diger tarih olursa yazarım. Hep gelecege yonelik seyler oldugu icin pek birsey soyleyemiyorum. Kisilerin ic tahlillerini dusuncelerini belirtiyor.
Nimelmatlub; (yildizname) ben baktirdigimda 5 tl idi ve gercekten guzeldi.simdi 20 tl yapmis.gerci simdi 'falci uzakta' diye gozukuyor ama belki doner.gayet net yıl vermişti.ve gayet gercekciydi. Oyle simli pembeye bulanmis bi bicimde sunmadi. Eger gelirse onu oneririm.soyledigi tarihte soyledigi seyler de oldu.
Kralzeus; (tarot) ileri tarihler verdi suan pek birsey diyemiyorum ama "olabilir de olmayabilir de" tadinda cevap verdi.zaten ya olur ya olmaz.iddiali faldi diyemem.yalniz beklemedigim yerden degisik birsey soyledi.olursa yazarim.Soru sordum cevaplamaya tenezzul etmedi.
Kumdan kadin; biraz huyuna gitmek gerek diye düşünüyorum.bi soruyu tersten sorarsanız cevaplamayabiliyor.daha cok soyut yorumlar yapiyor.daha cok bir sureci ve o surecin kisilere etkisini anlatiyor. Falcidan cok psikolog gibi. net, keskin seyler belirgin tarihler istiyorum diyorsaniz size gore degil.
Utem; su faliydi ama "acaba bakmadan oylesine mi yazdi lan" diye dusunmeden edemedim.cunku pembe tatlı bir hikaye yaratmak icin ufaktan ufaktan yazilmis gibiydi biraz.olmasi sinirlari cok fazla zorlayacak seyler icin olacak dedi.biraz sacmalamasyon geldi.Profil fotografi da bende fake izlenimi uyandirdi.ama yine de tam olarak birsey diyemiyorum, iyice tarihi gormek gerek.
Ikamet; bak iste kadin harbiden iyiydi.once bi durumu tarif etti, sonra da gelecek icin yorumunu yapti.ozellikle birsey sordugumda o soruya "benim senin icin yazdigim olacaktir sen de biliyorsun bunu, sadece gozlerini kapa ve hisset" yazmasi dikkatimi daha da cekti.kafamdakileri gayet yanitladi.fiyat da ucuk kacik degildi en son.tarih daha gelmedi ama yine de oneriyorum.
Nevin725; onermiyorum diyebilecegim tek isim galiba.belki daha cok ucretli fallarinda daha iyi tahminleri vardir bilemiyecegim
uslubu da beni hic sarmadi.usenmedim tek tek saydim buyuk harflerle 8 satır yazmış.1 satırı; nazar oluyorsun su su duayi oku klisesi zaten.bir de ustune YILDIZA BASMAMISSINIZ diye yorum yapmis.yavrum yildiz mi kalır 7 satira, kayar giderler gökyüzünden. ben olmusum yıldız.
Nosferatu; simdi soyle soyleyeyim, ben ona fali atarken kafamda birseyi kurup kurup oyle atmistim.buna istinaden kadin da tam buna uygun(ve bundan daha da beter) seyler soyleyince ben 1 ay paranoyak ruh hastasi modunda gezdim.halbuki yokmus oyle dusundugum seyler. Bu durumda benim de etkim buyuk, dogru ama cok iyi bir falci olsa zaten "sen soyle soyle kurmussun ama olay aslinda bu sekil" diyebilirdi diye dusunuyorum.
Astrokobri1975 ; ufak ufak dedigi seyler cikti.buyuk birsey de demisti o da cok cikacak gibiydi vay canina dedim ama cikmadi.
Acikahvem ; uzun yazmis ama hep ayni seyler dönüp dönüp duruyor. Yazılı fal oldugu halde tam birseyi anlatirken cumle aniden kesiliyor ve alakasiz baska cumle basliyor. o dedigi seyin ne hakkinda oldugunu kestiremiyorsunuz.Cumleler cilginca düşük. Bir kere okunup duzeltme zahmetine bile girilmemis. Hani şu şu tarihte şu olacak dedigi birsey de pek yok."X yasimdan sonra bereket bolluk beni bulacakmis." Tamam bulsun cok guzel.
tutankammon; oyle cok parlak isikli gosterisli bir fal degildi. olani bildi geneli bildi.
Milenaa; durumu, olanları bildi.ileri tarih verdi.'hayatindan birisi cikmis hayirli olmus' dedi, ardindan biraz zaman sonra biri var diyerek tip tarif etti.tarif ettigi tip + verdigi burc yine ayni kisiyi betimliyordu.kafa karistirdi.
Penthos; cok ucuk kacik parlak ifadeler yoktu ama sadeydi. Olayi yorumladi ama sonunu yorumlamadi. Yine de oldu gibi.
Yesilcingene; 3 ay tarih vermisti, 6 aya oldu. Olani anlatti. gelecekte olacak olan seyi anlatti uzunca.o dedigi oldu gibi ama tam olarak oldu da diyemem.
Tatlicadi84; ailevi durumu, olan durumu iyi biliyor.hatta baska sey sormusken de anlatiyor.biliyor.
Otekidunyali; olanı, basa gelenleri yorumladi. verdigi tarihten sonrasi oldu.
Selam kızlar,
Ben Chloe ye 3 kere baktırdım, 3ünde de anı mükemmel bildi, 2sinde en geç Mart 2014e kadar bir ilişki içinde olcaksın demişti.
Resmen senaryo yazmış bununla evleniceksin,gerçek aşkın vs demiş.
Ocak bitti,gelen giden yok, Chloe gözümde bitmiştir,tarihi patladı.
merlenacım genelde benim merak edip hiç baktırmadıklarıma baktırmışsın.. o nedenle sağol yorumlarını paylaştığın için. hiçbirine baktırmam artık.. ortak olarak bir ruhani ve chloe var..demekki ruhaninin kehaneti tırt çıkacak..
merlenacım genelde benim merak edip hiç baktırmadıklarıma baktırmışsın.. o nedenle sağol yorumlarını paylaştığın için. hiçbirine baktırmam artık.. ortak olarak bir ruhani ve chloe var..demekki ruhaninin kehaneti tırt çıkacak..
Cok te$ekkürler uzun uzun emek verip yazdigin icin söyledigin bazi isimlere benimde baktirmi$ligim var ikamet ve acikahvem in tarzlarina hic dikkat ettin mi? ben ayni kisi olduklarini dü$ünpyorum aglar gibi agit yakar gibi bir fal okurken ay bu kadar mi kötü durumdayim falan diyosun moral bozucu gercekten
yesilcingene falini tutmadi sayiyorum onlarin dedigi gibi olmadi
tutamkammon daha zaman var ama sanmiyorum
tatlicadi84 corba gibi bir faldi tamamen 5-10 yil sonrasini anlatiyordu sanki cok uzun vadeli bazi söyledikleri .Gecmisle ilgili söyledigi bisiy dogruydu sadece.Baktirmasamda olurdu diyebilirim
bahsettigin Nimelmatlub bu ismi cok merak ettim
Kızlar,Yiğit'in telefon numarasını gönderebilir misiniz? Alsancar'da vardı sanırım
Metalist iyi yorumlar almış ama bilemedim şimdi, Yiğit zaten 50 Tl ymiş...