- 1 Mart 2011
- 185
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.221
Kızlar lütfen kavga etmeyin.. Üzülüyorum ya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnceledim tolin i bak o da falcı işte bu da kanıtı,neden çekemiyor anladım ön yargısının sebebi de bu gayet iyi anlaşılıyor!
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/638111-katina-fali-baktirmak-isteyenler.html
İnceledim tolin i bak o da falcı işte bu da kanıtı,neden çekemiyor anladım ön yargısının sebebi de bu gayet iyi anlaşılıyor!
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/638111-katina-fali-baktirmak-isteyenler.html
Ruhani den reklam kokan hareketler var :)))
acikcasi yukarda biri bit sürü ayrinti vermis ama hicbir falci böyle detali yok marmarada yasiyor fln bilemez böyle birseyi iyi sallamis kime salladiysa..
tellwedeki falcilarin cogu bo$..
beni kastettiyseniz yanlış yoldasınız !! hiç bir falcı babamın oğlu değil. ama yorumları ve deneyimleri okumak istiyorum. bu kadar basit.. on kişi kıza yüklenmiş..ne gerek var??
o da falcı demek bende falcıyım anlamını taşır kendı ağzınızla kacırdınız falcı oldugunuzu ve yukardakı arkadasın o kadar kredısıne yazık ettınız sıze daha farklı seylerde yazmak ısterdım ancak ceza puanım malesefkı yukselıyo bu sebepten ıyı gecelr dılıyorum sıze
genel olarak şunu söylemek istiyorum.. burda herkes genel olarak tellwe falcılarına laf atıyor. evet yüzde 95'i boş..bomboş.. ama gerçekten işini iyi yapanlar da var..bir de diğer sitelerdekilere bakıyorum mesela, güya fal bakıyorlar 5 dakka soru kısmı okuma, 5 dakka kişilik analizi o da ayy canım senin için kararmış kendini kötü hissediyosun" lar, son 5 dakka da arayacak- edecekler..hadi ordan!! .. bence burda milletin tellweyi beğenmeme sebebi ordaki falcılara istedikleri kadar soru sormaları ve her an ulaşabilmeleri..site şeklini bir değiştirsin bakın o zaman nasıl kıymete biniyor.. diğerlerinde asla 1 kereden fazla soru sorma hakkın yok. adamlar en son ne zaman siteye girmiş göremiyosun. eleştirilerin yayınlanmıyo. burda duvar denen birşey var. herkes orda istediğini girip yazıyor. ha silen de var hiç silmeyip bırakan da..
tamamen piar meselesi kızlar..pazarlama mantığı.. o yüzden burda bu kadar tartışılmasına gerek yok..bana o methedilen sitelerde bakan bu çok ünlü olanların hiç bir dedikleri çıkmadı..gelip de yalan mı söyleyeyim yani.. ama tellwe de tavsiye veren oldu, görüşme zamanını bilen oldu. bir kaçı bazı noktalardan yakaladı..
ruhani ile ilgili yorumları ben de merak ediyorum. o yüzden lütfen deneyenler, özellikle eskiden deneyenler yazsınlar. bana verdiği tarihlere az kaldı.
he yaaa herkse benle uğraşıyo ben bıktım banlanmaktan onlar bıkmadı banlatmaktanTolin banlanacaksin gene aslanim, rahat dur Olaylarin kadini oldun artik , her gelen sana satasiyor.
beni kastettiyseniz yanlış yoldasınız !! hiç bir falcı babamın oğlu değil. ama yorumları ve deneyimleri okumak istiyorum. bu kadar basit.. on kişi kıza yüklenmiş..ne gerek var??
Sekerim, senin begendiklerin hangileri? Ben venusamber ve klothoyagmur derim, gerisi tiri viri.
Tellwe de o gerçekten iyi gerçekten iyi dedikleriniz kimler ya ben birsürü denedim hala kararsızım bide tellwe de bazıları çok bekletiyo gıcık oluyorum ona