kızlar uzun kararsızlıklar sonucu buradaki arkadaşların yorumuna istinaden saraylıhanıma baktırdım.ses tonu inanılmaz rahatlatıcı bir bayan.yazı olarak okusam büyük ihtimalle çok etkilenmezdim faldan.memnun kaldım mı pek sayılmaz ama pişman mıyım onu seçtiğime hayır.biraz bekleyeceğim eğer tutarsa yine baktırmayı düşünüyorum.
bu arada bomba olaylar oldu bugün tellwe'de.bizim ulaşılmaz medyumemel önce ugga ile sonra diğer falcılarla kavgaya tutuştu.sonrasında onlara mahalle karıları,çemkirmeyin vs. bir sürü saygısız laflar yazıp yazıp sildi.tabi bende işsiz güçsüz bir insanım nihayetinde hadi dedim kavga var koşun cafeye.cefeye de ilk kez girdim gerçi
meğersem bazı falcılar zaten bu emel'den pek bi şikayetçi imiş zaten öncesinden de.büyüyle falan tehdit etti bu kızcağızları damarıma bastınız korkun benden diye.siz beni çekemiyorsunuz,site yönetimi ile yüzyüze görüştüm zaten benim gibi üstün yetenekleri insanları daha önce de siz gibiler attırmaya çalışmışsınız ama bana sökmez şeklinde esti
bu arada kızlar ben saraylıhanıma soru sordum bir türlü duvarına çıkmadı o yazı.yazdım yazdım sildim tekrardan ama niye öyle oldu bilgisi olan var mı?