- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.001
rumı yı deneyen var mı kızlar nasıl sızce
kızlar leonoraya fal baktıran var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaarrr MedyumSelena diyorum, başka da bişey diyemiyorum :)) bu başlığa çok yazmıyorum, genelde binnaz abladayım ama selenadan sonra buraya da yazmadan edemedim :) beni bilen bilir online olarak çok fazla fal baktırdım, bu kadar nokta atışı olan bir fal çok nadir gördüm.. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :)
kızlaar tellwe de kahinvanga hakkında ne düşünüyorsunuz ? katina ya da tarot u iyimiki :/
kahinvangayı beğenmedim ben canım şimdi baktırdım hatta.
bak demiş ki eski sevgilimle ilgili şu an biriyle görüşüyo ama çıkmıyo konuşuyo.
sana olan hatalarını anlıyo yavaş yavaş geri dönücek bu kızdan ayrılıp(?)
hani çıkmıyodu o zaman anlamadım.
onu geç bu kızla konuşup bana hatalarını anlıyomuş.
biraz tutarsız sanki.
bu arada biriyle konuşuyodur belki bilemem ama sosyal ağlardan hala ekliyiz ve olsa bi şekilde yansırdı diye düşünüyorum..
belki de kahinvanga haklıdır bilmiyorum.
medyumselenayı dene derim ben
canım bi gazla medyumselenaya yolladım, bakalım neler dicek ..
bu medyumselena yı beğenmeyen bir ben varım demekki. baktırdım bugün. hiç nokta atışı yok. yakınından bile geçmemiş..tellwe daha ucuzmuş ya, ben artık ordan mı baktırsam bilemiyorum. uzun zaman sonra baktırdım ama hiç zevk alamadım faldan. içim geçti fallardan sanırım :)))
benim durumla ilgili olumlu hatta toz pembe tablo çizen herkes patlamış oluyor bu durumda. bir tek ilkay gür bildi diyebilirim. meğer kadın dobraymış bilmiş :)
medyum selanaaa beniiii ve sevdiceğimi resmen satır satır anlatmış bugune kadr ne dediyse oldu . aynı iş yerinde çalıştığımızı bile bildi hiç bir bilgi vermememe ragmen nokta atışları mükemmeldi
Ben de baktırdım tavsiye üzerine Medyumselena'ya, Gerçekten çok tatlı bir kadın. Emek veriyor ve bana bayaa nokta atışı yaptı. Enerjimiz uydu demekki. Zaten fal işinde enerji çok önemli. Geçenlerde yüz yüze birine fal baktırdım bana sırf nokta atışı yaparken, aynı falcıya tavsiyemle arkadaşım gitti ona da hiçbir şey bilememiş. Gerçekten ilginç ve enerji işi. Medyumselena'nın alçakgönüllü ve yardımsever oluşu da beni etkiledi
Aynen beetlem o kadar tatlı dille o kadar yardımsever bir şekilde yaklaşıyor ki gerçekten selenaaa enerjimiz mükemmel tuttu onunlaaa yani bu işten anladığım demek yüz yüze olamaya gerek yok enerji için samimiyet ne şekilde olursa olsun karşılıklı geçiyor birbirine