- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.597
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
enerjim gelmedi falan diyerek yavas bakıyor sanırım,ona olan ilgiyi anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Thalix senin yorumun geldi mi Emel 'den. Ben dünden beri bekliyorum. Gelen giden yok 
Benimde hala gelmedi canim hala bekletiyor..
naptı hala bakmadımı emel?merak ettim bende...buarada saraylı hanım nasıl bilen varmı
tahmin etmiştim böyle olacağını reklam kokuyo gibi duvarı daha yeni baslamıs,yok 10 dklığına acacağım fal alımını falan...
aslında binnaz ablada en iyi 3 kişiye baktırdım ben önce.2hafta sonra herşey düzelecek dediler,ama herşey bozuldu hatta bitti.tellweyede cok takıldım zamanında işin özü hiç baktırmamak ama bir biki gündür yine falım geldi
Bakti ama keske baktirmasaydimda olurdu idare eder diyebilirim cok daha iyileri var bence.. Neden bu kadar abartildigini anlamadim
"fal bozuk efendim sistemde sorun var galiba" sinir oldum şu kadına ya. bana bunu yazıp göndermiş.2 gün boyunca bekle bekle sonra fal bozukmuş. nasıl oluyor bozuk fal ya. daha öncede baktırdım tellwede hepsi sağlamdı da bi ona gönderdiğim bozuk çıktı. tövbe estağfurullah.