- 19 Mayıs 2013
- 415
- 63
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
bir şey diyeceğim konuyla alakasız...
online falcılara her gün bir yenisi ekleniyor, tanımıyor etmiyoruz. yarın ben bile falcıyım diye çıkabilirim ortaya.
ve bu falcılara puan olarak 1 (yani en kötüsünü) veriyoruz.
ben beğenmediğim falcıya iki soru fazla sorayım diye yüksek puan veremem, ya da falcı dayatıyor diye iyi puan veremem.
benden sonrakileri düşünürüm. kötü verir geçerim, bir daha da baktırmam.
e düşük verdiğimde ben de düşük puan alacaksam, bir sonraki iyi olan falcıya baktıramazsam bu bana haksızlık değil mi?
bu nasıl bir pazardır?
müşteri daima haklıdır denir hani? burada satıcı daima haklı. satıcıyı daima övmek zorundasın ki alışveriş yapabilesin?
bu site telve ise eğer, bence bir daha girmeyelim.
ciddi ciddi, canına okudum fal işinin, onlar benim canıma okudu.
gün saydım.
işyerinde kulaklığı taktım, günde 20 fal dinledim hangisi hangi tarihi vermiş diye.
olacağı varsa oluyor, birebir tutturan da olmadı.
bir site eksik oluversin. önce servis etmeyi öğrensinler.
Çok dalavereci bir site cidden. Oy konusunda saçmalıyorlar.
Ben de şikayet etmek isterim ama bunu site yetkililerine bildirmek lazım.
Başka yerler ilgilenmez. Sanmam.
Ben site yonetiminede şikayet ettim kendilerine güvenmeyen,yeni falcilar o puanlara göre bakım yapıyorlar dedi :)
nin bana soyledigi bir sey cikti. Ilk soylediginde bu ne be demistim ama dinleyince yasadigim durumu birebir tarif ettigini anladim.
kızşlar duygu 06 ya promosyon ücretsiz baktıramıyorum ücretli diyor
ye dun 2. kez baktirdim. Tarihi gecen seferkiyle ayniydi ama gecen sefer bana yabanci biriyle tanisip evleneceksin demisti. Bu sefer yerli biri dedi, ki ben pek ihtimal vermiyorum. Gecen sefer maddiyati iyi birisi demisti, bu sefer denksiniz dedi...yani zugurt biri eyvahlar olsun
Yakin gelecekle ilgili soyledigi seyler , pekala cikabilecek seyler, bakip gorucez artik.
ye dun 2. kez baktirdim. Tarihi gecen seferkiyle ayniydi ama gecen sefer bana yabanci biriyle tanisip evleneceksin demisti. Bu sefer yerli biri dedi, ki ben pek ihtimal vermiyorum. Gecen sefer maddiyati iyi birisi demisti, bu sefer denksiniz dedi...yani zugurt biri eyvahlar olsun
Yakin gelecekle ilgili soyledigi seyler , pekala cikabilecek seyler, bakip gorucez artik.
Kiraze bana hiç tarih vermemiş çok genel konuşmuş :)
Duygu06 vip falcı. Promosyona bakmaz ki.
Zaten artık promosyon fal atarken falcı seçemiyorsun.
Kafasına göre bakmak isteyen falcı bakıyor.
ödeme sanırım kredi kartıyla oluyor güvenilir bir sitemidir
Ben kontörle aldım kredileri. Kredi kartı ödemesi yapmadım hiç.
Bilmiyorum o yüzden.
Telefon numaranı yazıyorsun, ona göre kaç kredi istersen kontöründen gidiyor.
Bir sakıncası yok.
anladım o daha güvenilir sanırım bende baktırmak istiyorum ama siteyi tam olarak bilmiyorum falcıyı biz seçiyoruz o kısmını anladım
önerebiliğiniz falcı kimdir bu siteden ve hangi fal türüdür ?