- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Bu aralar bi basima kaldigimdan asiri fal merakim olmamasina ragmen can sIkIntisindan bu ise sarildim..ve tellwede baya bi fal baktirdim bu aralar nurdanus,ugga hic begenmedigim falcilardan burda övülmüs olmasina bile sasiyorum hele ugga hemen evlendirdi beni ortada hickimse yok
Acikcasi isabetli olarak gördüklerim basta esince cok detayli bakmisti olacak gözüyle bakiyorum allahin izniyle önce tabiki (daha önce kimse bana eski görüstügüm kisiyi tarif etmemisti sadece eskilerden dönüs olcak demis olanlar vardi ama esince hem detayli tarif etti hemde dönecek kisiyi bu sekilde belli etmis oldu üstelikte bu dogru cikti...)
Kehriban, yesil cingene,AskKahini,shipton,seferder87(türkcesi biraz bozuk olsada) bu falcilarin isabetli atislari oldugunu düsünüyorum sahsi fikrim ve cikabilme ihtimalleri cok yüksek gözüyle bakiyorum..
Bu arada acikahvem ve ikamet ayni kisi olabilir..
Yani esinceyi denemeni tavsiye ederim tabi zorlamakta istemem :)
Ben de şu an için öylesine baktırıyorum.
Biraz daha baktırıp, uzun bir ara vereceğim yine.
esince'ye fal gönderdim ama bakmadı. Ben de geri çektim.
Bir ara sık sık girerse baktıracağım. Merak ettim.
yesil cingene ve kehriban'ın dedikleri çıkmadı bana. Hele ki kehriban çok emindi kendinden.
Ama fos. Tamamıyla olumlu şeyler yazıp kandırıyor insanları bence.
askkahini ve shipton'u da merak ediyorum. Bir de platon'u.
Bu arada ugga bana hayatına birkaç kişi girecek dedi. Evlilik için en az 3 yılım daha varmış.
Mıstıkkedi ile aynı yorumları yaptığı için etkiledi beni bu bakımdan.
Fena değil ugga bence. Ama değişiyor işte kişiye göre. Beğenmeyen de çıkacaktır illa ki.