- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Aşk kahini ve mercury nin aynı falcılar olduklarını sanmıyorum çünkü ikisininde bakım tarzları gerçekten çok farklı diyebilirim mercury 30 gibi bir fiyata bakıyor diğeri ise 5 kredi sanırım
Allah Allah!!!
Hakikaten şoktayım.
Ben buraya ikisinin de profil mesajlarını eklediğim andan kısa süre sonra profil mesajını sildi AskKahini.
Mercury ile aynı şeyi yazmıştı.
Şimdi de 25,30,40 lira arasında değişen fallar 5lira olmuş.
Ne kadar ilginç.
Hmmm eveetttt.
bu sitenin ücreti nasıl ödeniyor acaba
bende baktırmak istiyorum
Söylemeyi unuttuğum bir konu daha var fal baktırmak istiyorsanız başarı yüzdesi %99 un altında olan falcılara kesinlikle baktırmayın. Aynı zamanda başarısı%100 olup siteye yeni gelmiş ve beş-on fal bakmış olanlar da çıkabiliyor. Tavsiyem %99 üstü ve VIP yada VIP+ seçmeniztabiki bu kategoridekilerden de çok fazla fal bakmayı bilmeyen var ancak tavsiye ettiğim 4-5 falcı var onun dışındakilerde gerçekten iş yok. Harcadığım paraya yanıyorum
Yüzdesi %100 olup da berbat olan o kadar falcı gördüm ki orada.
Bakınca bilir sanıyorsun ama boş çıkıyor mesela Sahsenem ve Mercury buna örnek.
Yeni adıyla AskKahini ...
Sanırım Mercury isimli falcı profiline artık pek girmiyor olması bir üyenin, verdiğin tariler çıkmadı diye yazması.
Hahaha.Böyle havadan benim dediğim her şey çıkar denmemeli. Böyle olur sonu.
Kendisi kim acaba bizi de buradan takipte, sürekli profil mesajlarını değiştiriyor AskKahini=Mercury.
Acaba üyeliği de var mı yoksa sadece misafir mi ...
Bakınca bilir sandığım çok falcı oldu benimde özellikle kahinvanga için kesin süperdir demiştim fos çıktıask kahininin mercury olduğunu sanmıyorum çünkü değişik bir hesap açmak istese aynı yazıyı yazmaz o kadar salak değildir bence yanlış düşünüyorsun ask kahini bizi okuyorsan cevap ver sen kimsin kesinlikle farklı bakım tarzları var aynı kişi değiller ve mercury berbat ama diğerini tavsiye ederim
Bugün kiraze12, askkahini ve online olursa medymtuna ya fal göndereceğim yorumları paylaşırım sizinle
Ben tarotu bıraktım ama bırakmadan önce Chloeye 2 kez baktırmıştım. Çoooook beğendim , gerçekten çok güzel yorumlamış.
O zaman bugün onuda deneyeyim ben
Paraları saçmaya başlamışlken 5 kredi daha verip bence de dene, denemeye değer