- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Bu aralar bi basima kaldigimdan asiri fal merakim olmamasina ragmen can sIkIntisindan bu ise sarildim..ve tellwede baya bi fal baktirdim bu aralar nurdanus,ugga hic begenmedigim falcilardan burda övülmüs olmasina bile sasiyorum hele ugga hemen evlendirdi beni ortada hickimse yok
Acikcasi isabetli olarak gördüklerim basta esince cok detayli bakmisti olacak gözüyle bakiyorum allahin izniyle önce tabiki (daha önce kimse bana eski görüstügüm kisiyi tarif etmemisti sadece eskilerden dönüs olcak demis olanlar vardi ama esince hem detayli tarif etti hemde dönecek kisiyi bu sekilde belli etmis oldu üstelikte bu dogru cikti...)
Kehriban, yesil cingene,AskKahini,shipton,seferder87(türkcesi biraz bozuk olsada) bu falcilarin isabetli atislari oldugunu düsünüyorum sahsi fikrim ve cikabilme ihtimalleri cok yüksek gözüyle bakiyorum..
Bu arada acikahvem ve ikamet ayni kisi olabilir..
Yani esinceyi denemeni tavsiye ederim tabi zorlamakta istemem :)
ben bugün kocaalem ve herraya kahve baktırdım. kocaalem fena sayılmazdı.ama herra övüldüğü kadar değil bence. mevcut durum sıfır düngün yazma sıfır.gelecek muallak :S
Bu puanlama neye göre oluyor 100'ü aşkın falcı var ama hiçbirinin puanı 95'in altında değil :)
Sadece belirttiğim yorumcudan değil. Bence sitedende uzak durun. Arkadaşım şöyle bir şey yaşamış. 3-4 falcıya yorum yaptırmış fallar rezalet bir durumda olunca 1 puan vermiş. Başka bir falcı daha denemek istiyor fakat bu seferde falcılar yorum yapmıyor niye biliyormusnuz diğer falcılara düşük puan verdiği için.
Ayrıca internette bir şikayete rastladım. bir yorumcunun farklı iki rumuzla yorum yaptığı
Ayrıca falcının duvarına yaptığı yorumla ilgili mesaj atabiliyorsunuz. Haliyle kötü bir yorum yaptım ve yayınlamadılar. Sitede bu işin içnde zaten en kısa zamanda siteyi şikayet edeceğim..
Artık falcılar da fal bakana puan veriyorlar.
Eğer sen 1 puan verirsen, karşıdaki falcı da sana 1 puan veriyor ve aldığın düşük puanı diğer falcılar da görüyor, falına bakmıyorlar.
Çünkü onlara da düşük puan verip yüzdelerini düşürmenden korkuyorlar. :s
Bana da sen 1 puan almışsın başka falcıdan, o yüzden bakmıyorum falına diyen oldu.
Farklı rumuzlar alıp bakan da varmış epeyce, bu da çok sinir bozucu bir durum.
Ama arada bir iyi bakanlar çıkabiliyor. Genel olarak kötü bir site.
Ayrıca falcının duvarına yaptığı yorumla ilgili mesaj atabiliyorsunuz. Haliyle kötü bir yorum yaptım ve yayınlamadılar. Sitede bu işin içnde zaten en kısa zamanda siteyi şikayet edeceğim..
Ne yaptığımı çok iyi biliyorum merak etme. Kaç defa mesaj attım hala görünmüyor.Herkes görsün seçeneğine tıklarsan yayınlanıyor.
Benim de kötü yorumlarım var ve hepsi görünüyor.
Bir de bazen yorum yazdığın halde gitmiyor.
Sistemle ilgili bir sorun o.
Seninki de öyle bir şeydir herhalde.
Yoksa bir sürü kötü yorum görebilirsin. Silmeleri söz konusu değil.