şimdi hesabımı taradım şöyle bir baktım inanamadım son 4 ay içinde deli gibi fal baktır mışım
şu an içinde bulunduğum durum fallarda bahsi geçtiği gibi gelişmekte tüm falları detaylı okumadım şöyle bir baktım aklımda iz bırakanlar özellikle şu an ki duruma gelişi doğru bilenler. Merak edenler için söyleyeyim. eski ilişkim ile ilgili bir durumdu ve bu konuda baktırmıştım. tüm falları ısrarla :) şunu söylemem gerekir ki anı , durumu iyi analiz eden ve kişilik tespitleri doğru olanların genel tavsiyeleri aynıydı bu yüzden bu tavsiyelere göre hareket ettim. ortak tavsiye , sabır ve sakin olmamdı ben atak biriyim olayların kişilerin çok üstüne giden biriyim. demeyin niye anlatıyor bunları çok acı çektim çok ağladım. hiç kimsenin bunları yaşamasını istemem .
şimdi nasıl yazsam 3 gruba ayırmayı düşündüm. ve beğeni sırasına göre yazdım ve özel notlarımı ekledim.
1- çok iyi , doğru zamanı doğru tavsiyeyi verenler Falaniyet hakkaniyet - tarot-katina-su ve ateş : çok detaylı ve süslü ancak, isim konusunda oldukça başarılı şok edici.
estanbul tarot - katina: enerjisi güzel sıcak sorulara bıkmadan cevap veriyor
sibella tarot :
Medyum miroskas - tarot
İkamet-karabiber
Binnaz-tarot
nefertiti tarot,katina : oldukça kısa ama çok net cevap veriyor bir sürü olumsuz yorum yaptığı için seçmiştim bu falcıda olumlu derse inanacağım olacak bu iş dedim . ve olumlu yorum yapmıştı :)
Araf13-tarot-katina : ilginç biri orta uzunlukta bakıyor ama tespitler doğru çok emin cevap veriyor.
Venüsünkızı
parapsikolog
fama
hydra - tarot : yorumu kısa
2- orta doğru analiz ama zamanı tutturamayan
Turnuplove -kelebek,katina,tarot , enerjisi çok iyi
defne sultan : katina , tarot,yıldızname : kısa yorumları vardı zaman için daha erken tarih vermişti
Ceninin küresi tarot
aubina- tarot
desina -katina
kehanettin-özel fal ( yorum iyi ancak herkesin bildiği 4444 tefriciyeyi eklemiş baya uzatmış yorumu )
Shalevisrael- ( yorum iyi ancak gereksiz konulara girmiş sonuçta fal sitesi )
Ruhani
falstar-katina
dorian
kehriban
beyoğlu
peitho
3- kötü enerjimiz hiç tutmadı
Alwin-tarot
suja-tarot
akrepgöz
damdaki kemancı
Şimdilik bunlar bu listedeki isimler hakkında detaylı sormak isterseniz yazarım. nietim detay yazmaktı ama o kadar çok ki bu neeeeee dedim.