- 27 Şubat 2009
- 226
- 121
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.581
Moonlight21 karabiber fali,evlilik fali,ihanete son falini denediniz mi nasildi ne dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay anasını yaa.. 3 hafta..!.. ben 3 gün beklesem gelip ağlıyorum burda.. neyse gelse şu hatun da gönderip unutsam falı bari..Tatlı Cadı ya yorum gönderince unutacaksın ben 10 gün falan beklemiştim sonra sistemde bir şeyler oldu fal iptal oldu aynı dönem alcanzar da göndermişti yanılmıyorsam 3 hafta falan inatla bekledi hatun sisteme giriyor ç.içi oluyor ama bir türlü yorumlamamıştı.
canım bence uzak dur.. ihanete son falı da nedir yaaMoonlight21 karabiber fali,evlilik fali,ihanete son falini denediniz mi nasildi ne dedi
Ayh uygulama yapiyor galiba. Bu uygulamalari yapan var mı ve ise yariyor mu merak ediyorumcanım bence uzak dur.. ihanete son falı da nedir yaa
Tatlı Cadı ya yorum gönderince unutacaksın ben 10 gün falan beklemiştim sonra sistemde bir şeyler oldu fal iptal oldu aynı dönem alcanzar da göndermişti yanılmıyorsam 3 hafta falan inatla bekledi hatun sisteme giriyor ç.içi oluyor ama bir türlü yorumlamamıştı.
Tatlicadi müthişti ya. Her şeyimi bilmişti benim de. Çok farklı.
Benimde de crimson'un dediğine göre şimdi evli olmam lazımdı. =D
şanslıymışın cidden de.. bence reelde kesin başka yerlerde bakım yapıyor ki tellweye canı sıkıldıkça takılıyor.. ya da asıl işi bu değildirBen 2 kere mi 3 kere mi ne baktirmistim ona sansliyim zahir :)
Acaba kıme baktırsam !!! sasırdım!Kızlar bu Saraylı hanımın falları gözükmüyor ki yollayım. Heralde birikmiş fallarını yorumluyor şu sıralar akşamları. Onun dışında yeni fal kabul etmiyor galiba :/
duvarına ara vereceğini yazmış bir süre... ondan alımlarını kapatmıştır..eskileri bakıp ara verice yazmış..ben de ona bakınıyodum ama durum bu malesefKızlar bu Saraylı hanımın falları gözükmüyor ki yollayım. Heralde birikmiş fallarını yorumluyor şu sıralar akşamları. Onun dışında yeni fal kabul etmiyor galiba :/
beğendiğine sevindim canım :)kızlaarrr kehriban beklediğim falı gönderdi iyi ki beklemişim çünkü cidden şokkkktayım yaa!!! kısa bi fal yollamış ama her cümlesi inanılmaz isabetliydi sanki yaşadığım olaylarda yanımdaymış gibiydii.. inşallah söyledikleri de çıkar en memnun kaldığım falcılardan oldu
urminaacım sende geleceği tutturdu mu kehriban?beğendiğine sevindim canım :)
bende tutmuştu dedikleri...en son bu ay içinde yine atmıştım.. bakalım bu sefer tutacak mı ?urminaacım sende geleceği tutturdu mu kehriban?
şanslıymışın cidden de.. bence reelde kesin başka yerlerde bakım yapıyor ki tellweye canı sıkıldıkça takılıyor.. ya da asıl işi bu değildir