- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 40
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.621
kızlar, bu falcıların yükseltmemek adına bencede alternatif bir yol bulup çıkanları filan paylaşabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jelizarose nasıl ? fiyatları makuldu diye hatırlıyorumMarseille da cok pahali okdr kredim yok
Bosver sen verilen uygulamalari falcilarin dualari da he rturlu seyi de yapma eger birseyler yapmak istiosan icinden geldigi gibi dua et yasin oku daha hayirli olur inan bana ztn cogu internette surda orda burada yazilan seyleri veriolar insanlara sen de azicik bir arastirma yapsan bulursun o dualariSu Moonlight21 uygulamalarini yapan varmi kafama takılıyor
kızlar, bu falcıların yükseltmemek adına bencede alternatif bir yol bulup çıkanları filan paylaşabiliriz
ehe ... ben sevdim bu fikri.. ben varım diyooorBunu ben de düşünmüştüm kiii ^^
Özel mesaj sisteminde grup olarak konuşabiliriz. Kemikleşmiş sevgili kadromuz olur derse hemen yapabilirim. ^_^
ehe ... ben sevdim bu fikri.. ben varım diyooor
Yapıyorum hemen, istemeyen konuşmadan çıkabilir hemen ^^
Bir de burda sürekli rast geldiğim kişileri ekleyeceğim, eklenmeyen arkadaşlar söylesin onları da eklerim ki. ^^
Ben de varim
Bana cok guzel durum analizini onun suan neler yaptigini ben bisi soylemeden super bir sekilde bildi durum analizindrki nokta atislari superdi asil sordugum sorunun cevabini eylul ekim demisti o yuzden suan beklemedeyim ama o kadin tarottan cidden anlio ask tarotunu tavsiye ederimbendee ısterımm kızlarrrrr telwede fazla fal baktırmıyorum ama olsun yınede bılgı sahıbı olmak ısterım bınnaz abla konusunda sormustum khotyoyagmuru ama yıne dedıgı cıkan varmı onuda sormak ısterım tekrardan
kaç gün bekledin canım yorum için... hayır bari atmadan bileyim de..ben sabırsız bi tipim, 2 günden sonrasını yüreğim kaldırmıyorBana cok guzel durum analizini onun suan neler yaptigini ben bisi soylemeden super bir sekilde bildi durum analizindrki nokta atislari superdi asil sordugum sorunun cevabini eylul ekim demisti o yuzden suan beklemedeyim ama o kadin tarottan cidden anlio ask tarotunu tavsiye ederim
Bana fazla bekletmemisti ertesi gune yorumum gelmisti hemen temmuzda baktirmistim simdi de cabuk bakio mu bilmiorum ama deneyebilirsinkaç gün bekledin canım yorum için... hayır bari atmadan bileyim de..ben sabırsız bi tipim, 2 günden sonrasını yüreğim kaldırmıyor
Bana da sacma sapan bir fal yollamisti o zmn bundan falci olmaz demistim ztn
Of halen falci bulamadim kendime uhuhu. Su venusunkizi ilk fali iyidi ikincisi berbattı. Onada yolllayasim yok. Neden adam gibi bi falci yokki