Patlayan Fallarım
Yazacaklarımın hepsi Tellweden
FalaNiyetHakkaniyet : Online ilk falımdı, ruh halimi anlık durumumu birebir patlamıştı amma velakin bahar ayında gelişmeler olacağını söylerken bahar oldu sonbahar ..
Mabet : Çok kısa bir faldı yazdığı her satır taa şubatta patlamış.
Demuas : Ağaçların çiçekli olduğu dönemde yüz yüze görüşmeniz olacak demiş. Ağaçlar çiçeklerini dökecek nerdeyse değil yüz yüze görüşmek sesini dahi duymadım ..
Kalista : Yazdığı her satır patlayan bir diğer falcı. Kaldı ki falı da genelin de geneliydi .. Anneme de uyar neneme de o derece ..
Damdaki Kemancı : ''Nisan yağmurları, bereketiyle birlikte size bir şey getirecek'' yazmış kendileri Eylül yağmurları geldi be abicim ..
Falci Nurseli : Anda iyi değildi tek umudum ''Özellikle de martın 20.gününden sonra bu kişiden haber alabilirsin, bir görüşme yaşanabilir.'' olmuştu ama kaç tane ayın 20. günün devirdim hala tık yok ..
gocebe : Patladı detaya gerek yok o kadar gereksiz bir faldı
cingenefalcisevil : An ve kişilik analizi artı geçmişte çok iyi olmasına rağmen malesef sen de patladın be bacım ..
MedyumFatima : Cayır cayır patladı öyle böyle değil .. Ona kalsa geçen ay nişanlıydım nerdeee ..
nildasu : 8. ayda görüşmemiz hani canısı ? Sen de oldun mu BUMMMM !!!
Şimdilik ayan beyan patlayanlar böyle işte bacılarım ..