- 27 Şubat 2009
- 226
- 121
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.401
Venusunkizi uyumaya gitti hemen yarin olsa falima baksa :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Venusunkizi na atin fali iyi insanlarin kafasini okuyor bir harika hayran kaldim uc fal yolladim harika kacirmayin. Damlasurer demesen bilmeyecektim sagol kiz :d
evet bende o yönünü beğendim hatta ben söylemeden bilmesi çok zor şeyleri bile bilmişti katina da. su tarottan o kadar memnun kalmadım ama hakkını yiyemem..ben de tarot attım. içi dolu, güzel yorumlar tespitleri var. canımlı cicimli laf salatalığı yapmamış.
nasıl bakımını sansürleyip koyayım anlamadımDamla bakimini sansurleyip koysana falimi ona gore geri cekcem
Dedigin herseyde cok haklisin cnm bende 1senedir fala dadanmistim ama baktirmiyorum artik.umarim tum arkadaşlar birakir cidden insanin basiretini bagliyor.Birde tabii bu hn saatlerce fal bakmalarını bekle kaprislerini çek.Dersinki evliyalar mübarek.Neyse hadi Allahaısmarladık..Sevgiyle kalın kendinize iyi davranın.
Dedigin herseyde cok haklisin cnm bende 1senedir fala dadanmistim ama baktirmiyorum artik.umarim tum arkadaşlar birakir cidden insanin basiretini bagliyor.
yav üşenmedim okudum yazdıklarını doğru söylüyorsun bende zaten artık ara vericem. Kendi tarot kartlarım var onlar ne olup bitecek az çok gsteriyor. Arada baktırırım ucuz yolluBirde tabii bu hatunların saatlerce fal bakmalarını bekle kaprislerini çek.Dersinki evliyalar mübarek.Neyse hadi Allahaısmarladık..Sevgiyle kalın kendinize iyi davranın.
yav üşenmedim okudum yazdıklarını doğru söylüyorsun bende zaten artık ara vericem. Kendi tarot kartlarım var onlar ne olup bitecek az çok gsteriyor. Arada baktırırım ucuz yollu
yav üşenmedim okudum yazdıklarını doğru söylüyorsun bende zaten artık ara vericem. Kendi tarot kartlarım var onlar ne olup bitecek az çok gsteriyor. Arada baktırırım ucuz yollu
İşte bu benim yöntemim :) Fal krizim gelince hemen alışverişe gidiyorum hem psikolojim düzeliyor hem yeni cicilerim oluyorOraya vereceğin parayla git kendine her kıyafetinin altına ayrı ayakkabı al vallahi daha mutlu olursun
İşte bu benim yöntemim :) Fal krizim gelince hemen alışverişe gidiyorum hem psikolojim düzeliyor hem yeni cicilerim oluyor
Sen bir şeylere yatırım yap en iyisi ay sonunu getiremeyince mecbur fal diyarından göçeceksin bu durumdaBen hem fal baktiriyoeum, hem alisverise gidiyorum :) Battim goctum :)
Sen bir şeylere yatırım yap en iyisi ay sonunu getiremeyince mecbur fal diyarından göçeceksin bu durumda
Allah Allah benim bildiğim erkek kadınına bakar, kadın erkeğe değil. Elin adamını besleyeceğine bir eve gir onu öde hiç değilse ilerde başını sokacağın bir evin olsun. Ne para yedireceksin erkek milletine !!Fon almistim, bankaya telefon edip bozdurdum :) Adam gibi evlenip barklansam da herif basima vurup parami alsa :)
ve evet aylar sonra tellweye fal attım ve 2 gündür mal gibi bekliyorum yorumlanmasını.. sagol tellwe..
kehribancanım kime attın peki?