- 17 Nisan 2014
- 258
- 167
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.381
Kızlar biz bu Rhea yı beğenmiyorduk ama eski fallarıma bakıyordum dediklerinin çoğu çıkmış hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar biz bu Rhea yı beğenmiyorduk ama eski fallarıma bakıyordum dediklerinin çoğu çıkmış hahaha
kahve atmışım taa mart ayında. ilişkiyi tutturamasa da gerek sağlık gerek maddi yönden hemde ağustos ayında gerçekleşecek dedikleri olmuş. Başka durumlar da vardı onlarda doğru ama sadece 3 aya kadar ilişki demiş o olmadıNe baktirmissin sekerim, nokta atisi mi, neler cikmis :)
kahve atmışım taa mart ayında. ilişkiyi tutturamasa da gerek sağlık gerek maddi yönden hemde ağustos ayında gerçekleşecek dedikleri olmuş. Başka durumlar da vardı onlarda doğru ama sadece 3 aya kadar ilişki demiş o olmadı
hehhe yok tutmamış aslında çevremdeki insanı bilmiş ama zaman tutmamış.Ask hayatinla ilgili bir seyler tutmus mu beni burasi ilgilendiriyor :) Gerisini salliyorum :)
hehhe yok tutmamış aslında çevremdeki insanı bilmiş ama zaman tutmamış.
yokPeki sonuc tutmus mu? Iliskiniz basladi mi yani :)
Kızlar VenuSunKizi on numara beş yıldız şiddetle tavsiye ediyorum
hangi falı gönderdin? ben de bi deniyimKızlar VenuSunKizi on numara beş yıldız şiddetle tavsiye ediyorum
ben de tarot attım. içi dolu, güzel yorumlar tespitleri var. canımlı cicimli laf salatalığı yapmamış.katina atmıştım güzel yorumladı ama su tarot attım daha sonra o olmamış sanki denemek için normal fallardan atabilirsiniz yine de çoğundan güzel.